Jiří Langmajer, známý například z komedií Copak je to za vojáka, Po čem muži touží, anebo třeba z mysteriózního seriálu Labyrint, se na instagram připojil koncem prosince, a tak byli jeho fanoušci přesvědčeni, že krátké hanbaté video, které herec navíc opepřil slovy „mám malýho pinďoura, ale jsem šťastnej“, se v jeho stories objevilo náhodou. Nic ovšem není vzdálenější pravdě. Herec, který se chtěl se svými fanoušky podělit o záznam svého otužování, jenom neznal všechna úskalí internetu…

„Jak jsem vylezl z toho bazénu, nějak jsem se nestihl zakrýt. Ale jsem na to pyšný,“ smál se v pořadu Showtime. „To, že se to video dá zastavit zrovna ve vteřině, kdy jsem měl pinďoura venku, to jsem nevěděl. Ale to, že se to stalo, mi vůbec nevadí. Jsem herec a v mnoha filmech jsem už nahý hrál,“ dodal.

Mnohé role, jež mu předepisovaly erotické scény, ho vždy přiměly ukázat jenom holý zadek, zatímco tentokrát byl ale vidět zepředu a pro muže ve velice nelichotivé chvíli, tedy krátce po vystoupení z ledové vody. Své mužství již však předtím obnažil společně s Janem Třískou (†80) v divadelní hře Král Lear v roce 2017, jak si můžete připomenout v naší galerii.

VIDEO: Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

Video
Video se připravuje ...

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích? Aleš Brunclík

To, že se celému národu, a ne jenom omezenému počtu diváků, slavný herec ukázal v rouše Adamově, jeho rodině nevadí. „Moje dcery jsou na mě třeba hrdé, přišlo jim to vtipné. A to, že toho pinďoura viděly, jim taky nevadí,“ vysvětloval Langmajer, zatímco vedle stojící manželka Adéla Gondíková (47) se smála. Jí samotné prý mnoho jejích známých ony inkriminující záběry v průběhu dne posílali, takže jí podle jejích vlastních slov „bylo už trošku horko“. „Já bych se toho klidně vzdala, asi by mi tolik nevadilo, kdyby to nebylo,“ tvrdila hvězda primáckých Sestřiček.

Langmajer, který byl v seriálu sKORO NA mizině Divadla Mír označen za „etalon zralého chlapa pro české ženy“, má však s nahotou velké plány. „Vlastně to byl dobrej marketingovej tah, takže teď jenom tak přemýšlím, co se stane příště, až mi zase loupne v hlavě – ale teď už vědomě. Co svleču, kdy se svleču, jak to udělám… Jsem zvědav,“ uculoval se.

Gondíková, jíž se známého filmového donchuána podařilo dovést před oltář v roce 2019 (k čemuž došlo na koncertě kapely J.A.R.) a která mu během interview stála věrně po boku, se ale při této představě netvářila zrovna nadšeně…

VIDEO: Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera

Video
Video se připravuje ...

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera Divadlo v Rytířské

Fotogalerie
58 fotografií