O víkendu bylo na sociálních sítích rušno. Své krásné tělo odhalila na dovolené modelka Simona Krainová (47), nestyděla se ani cvičitelka Hanka Kynychová (52), která si chladila prsa sněhem, a o své štěstí se u bazénu podělil Jiří Langmajer. Na videu, které již z instagramu stáhl, nejprve cvičil s ručníkem venku, pak se šel vykoupat do bazénu. Při vstupu do vody mu bylo vidět přirození.

Podle Zacha je takové vystupování na instagramu překvapující, ale nijak ho nechce odsuzovat: „To, že slaví své štěstí tímto způsobem, ja zajímavý. Já si myslím, že je to vachrlatý téma. Na jednu stranu, ať si na svým instagramu dělá, co chce. A je to trošičku zodpovědnost instagramu, co v rámci pokynů nechat zveřejnit. Že to instagram neodstranil, mi přijde dost zvláštní,“ podivuje se, že sociální síť obsah porušující její pravidla nazablokovala. A jak se video na instagramu mohlo objevit?

„Jiří Langmajer má instagram krátce, možná mu někdo neřekl, že to neposílá někomu soukromě, ale že to zveřejňuje mezi všechny lidi. Nebo si to možná užívá, v karanténě se nudí a prostě se chtěl takovýmto způsobem ukázat,“ hádá Zach.

Které české celebrity umí ovládat sociální sítě nejlépe, proč se to Verešové nebo Dejdarovi párkrát moc nepovedlo a co si myslí o nahotě, prozradil pro Blesk Podcast Vítězslav Zach:

Video
Video se připravuje ...

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích? Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií