Po nedávném oznámení, že vévodkyně Kate podstupuje léčbu rakoviny, se princ William po delší době opět objevil na sociálních médiích. V této náročné době tráví vévoda z Walesu čas se svou rodinou, která si užívá prázdniny.

Princ William přerušil svou mediální pauzu, aby zareagoval na důležité novinky z britského fotbalu. Věnoval se zejména mezinárodnímu odchodu Rachel Daly z Aston Villy a národního týmu, což zdůraznil příspěvkem na sociálních sítích.

„Děkuji za mnoho nezapomenutelných zápasů Lvice a Rachel Daly,“ napsal princ William na oficiálním účtu Kensingtonského paláce, který sdílí se svou ženou, a dodal: „Teď dá Villa mnoho gólů!“ William je známým fanouškem Aston Villy a svou zálibu předal i desetiletému princi Georgeovi.

Na účtu opět publikoval fotografii Rachel Daly oznamující její odchod z reprezentace a podepsal svůj vzkaz iniciálou „W.“ Jak je známo, princ a princezna z Walesu si zvykli podepisovat příspěvky, které pocházejí přímo od nich, svými iniciálami.

V této roli, jakožto prezidenta Fotbalové asociace, princ William často komentuje významné sportovní události. Toto gesto se mu povedlo i v minulosti během návštěvy tréninkového kempu Lionesses a osobní gratulace Rachel Daly po výhře v Euro 2022.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Catherine promluvila o své rakovině. Instagram

Fotogalerie
37 fotografií