Zuby nehty se ale před touto skutečností snaží ochránit alespoň svou vážně nemocnou dceru Kate (42)… „Pro Middletonovy je to nyní opravdu těžké období, snaží se ale vše zvládnout bez pomoci svých dětí,“ uvedl zdroj blízký rodině pro magazín US Weekly. „Carole se zoufale snaží udržet vše co nejdál od Kate,“ doplnil.

Pro princeznu, která se nyní, v průběhu své chemoterapie, stáhla i s manželem Williamem (41) a třemi dětmi do ústraní, se totiž rozhodně nejedná o ulehčení situace. Svou matku by nyní potřebovala po svém boku, ne pobíhající po soudech…

Mnozí by čekali, že rodiče nejsledovanější šlechtičny světa budou obchodovat kupříkladu s luxusním zbožím, uměním nebo třeba v oboru finančnictví. Skutečná náplň podnikání tak může mnohé až šokovat : Matka budoucí královny totiž měla párty-obchod!

Přejete si balonky ve tvaru jednorožce, papírové talířky s motivem fotbalového míče, svíčky, kostýmy nebo čepičky? Vše pořídíte u firmy Party Pieces. Ta ovšem už pár let Middletonovým nepatří. Ještě před pár lety se společnosti dařilo tak, že se odhodlali expandovat do USA, jenže přišel covid a s ním i všemožné zákazy veškerého veselí.

Prodeje ustaly, firmu záhy opustilo několik zásadních investorů a s dluhy ve výši přes 74 milionů korun skončila v insolvenci! Od loňska má již nového majitele a manželům zbývá zaplatit pouze odměnu insolvenčnímu správci. Ten ji vyčíslil na 7,7 milionu korun, ani tyto peníze však Carole a Michael podle britského The Times nemají... Co bude dál, ví jen rodina...

 

Video
Video se připravuje ...

Princezna Catherine promluvila o své rakovině Instagram

Fotogalerie
88 fotografií