Britská královská rodina je poměrně dost proslulá tím, že mezi některými jejími členy panují velmi zamotané a někdy i velmi napjaté vztahy. V současné době by se tak nechá popsat vztah krále Karla III. s mladším synem Harrym a jeho manželkou Meghan Markleovou.

Ukázalo se ale, že naopak velmi blízký si je král se svou snachou Kate Middletonou, kterou velmi podporoval už v době, kdy věřila, že její zdravotní obtíže operací břicha končí a netušila, že má rakovinu, ani to že ji čeká další léčba.

Právě v té době byl totiž ve stejné nemocnici hospitalizován i sám král kvůli potížím se zvětšenou prostatou a svou snachu čile navštěvoval. „Mezi jeho veličenstvem a Walesany je velmi silný vztah. Jsou si velmi blízcí, v tuto chvíli ještě více,“ uvedl zdroj blízký královské rodině pro britský Mirror. „Král měl s princeznou vždy blízký, vřelý a jedinečný vztah. Má k němu a jeho postavení velkou lásku a úctu. Když spolu byli v nemocnici, často se za ní batolil v županu, aby s ní mohl trávit čas. Po celou dobu ji podporoval a povzbuzoval,“ prozradil další zdroj z okolí královské rodiny pro The Sunday Times.

Video
Video se připravuje ...

Princezna Catherine promluvila o své rakovině Instagram

Fotogalerie
50 fotografií