Camilla, manželka současného britského krále Karla III. (75), jenž shodou okolností také bojuje s rakovinou, při své návštěvě Shrewsbury na západě Anglie nevynechala příležitost pozdravit se s příznivci britské monarchie. Při tom potkala dvě mladé dívky, které pro princeznu Catherine vytvořily plakát s nápisem „posíláme naši lásku Kate“ a požádaly královnu, zda by jí jejich vzkaz nepředala.

Usměvavá Camilla reagovala s tím, že Kate rozhodně jejich dárky dá, a dodala: „Vím, že Catherine je nadšená ze všech těch laskavých přání a podpory.“ Bylo to tak vlastně poprvé od pátečního vystoupení Kate Middletonové na sociálních sítích, kde oznámila, že aktuálně podstupuje náročnou léčbu své nemoci, tedy chemoterapie, kdy se nějaký člen rodiny k jejímu zdravotnímu stavu jakkoliv vyjádřil!

Video
Video se připravuje ...

Princezna Kate promluvila o boji s rakovinou. Instagram princeandprincessofwhales

Manželka prince Williama (41), následníka trůnu, v současné době podstupuje chemoterapie – začala s nimi už v únoru. Od 16. ledna byla Kate, mimochodem trojnásobná maminka, v nemocnici kvůli „velké operaci břicha“. Ta byla sice úspěšná a předpokládalo se, že princeznin stav není rakovinný, pooperační testy však potvrdily přítomnost vážné nemoci. Lásku lidí kolem sebe teď rozhodně potřebuje...

Fotogalerie
41 fotografií