Jen krátce poté, co Buckinghamský palác zveřejnil smutnou zprávu o vážné nemoci krále Karla III., ihned do Anglie přispěchal jeho „nezdárný syn“, tedy princ Harry. Okamžitě naskočil na letadlo a navštívil Velkou Británii. Setkání s otcem však asi nedopadlo přesně tak, jak si zřejmě představoval - například požadoval, aby u toho nebyla přítomna jeho macecha, královna Camilla. Viděli se navíc jenom velmi krátce - 30-45 minut. Poté Karel III. i s Camillou odcestovali do Sandrighamu.

Důvod Harryho požadavků byl jasný - na Camillu má pifku, protože, jak tvrdil ve svých memoárech Náhradník, to byla ona, kdo na něj donášel britskému bulváru. Tvrdil o ní, že je „nebezpečná“, „zlá“ a „padouch“. Podle nejnovějších informací nebyla z Harryho přítomnosti a způsobů nadšená ani sama Camilla. Jeho návštěva ji „pobouřila“ - a jak uvedl člen služebnictva, jeho slova o tom, jak moc miluje svou rodinu, považuje jenom za hodně levnou reklamu na sebe sama. 

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho pdc, blp, Červený Chebotareva

„Její výsost byla poté, co Harry přiletěl z té jeho nóbl Kalifornie, pořádně rozzuřená. Přišel bez souhlasu paláce a nechoval se vůbec příjemně. Řekli mi, že Camilla byla pobouřena. Během let jí Harry častokrát hnul žlučí a ona se nemohla dočkat, až mu to vrátí,“  řekl časopisu National Enquirer zdroj z královského paláce. „Celou situaci zvládala v klidu, ale využití rakoviny jejího manžela na PR o milujícím synovi, to pro ni bylo poslední kapkou.“

Harry se prý maceše nevyhnul. „Poté, co se setkal s otcem, mu řekla, že je hanbou celé rodiny a monarchie. Nenechala ho na pochybách, že už ho nikdo nechce zpátky,“ doplnil zdroj s tím, že královu rakovinu jistě odstartoval stres, který jeho mladší syn přiživuje - nejenom, že s manželkou Meghan (42) opustili své královské povinnosti, ale odtrhli vnoučata Archieho (4) a Lilibet (2) od jejich dědečka... a za velkou louží neustále ponižují britskou monarchii.

Fotogalerie
33 fotografií