Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální smrt krásné učitelky Violy (†34): Policie je ve slepé uličce!

Autor: ran - 
19. května 2020
16:40

V pondělí by Viola slavila jmeniny. Místo toho její rodina roní slzy. Vyšetřování záhadné smrti krásné učitelky a bývalé modelky stále není u konce. V listopadu ji našli v agonii dělníci v bratislavském přístavu u Dunaje. Během vyšetřování padaly zmínky o znásilnění, ale také sebevraždě a sektě Otcův dům. Policie případ stále neuzavřela a šetří ho nadále jako zabití.

Ležela na hromadě kamení pod přístavním jeřábem. Byla silně podchlazená, od pasu dolů promočená říční vodou. Měla odřená kolena, zlomený obratel, poraněné kotníky a další zranění.

Ze záznamů telefonních hovorů policie zjistila, že před smrtí obvolávala lidi, loučila se s nimi a omlouvala se jim za roky staré záležitosti. Dělníkům, kteří ji našli, se snažila něco říct, ale už to nedokázala. Zemřela během převozu do nemocnice.

Viola měla být členkou náboženské skupiny Otcův dům, podle vyjádření její sestry jí tato aktivita výrazně změnila názory i chování.

Slovenská televize Markíza informovala o tom, že Viola nedlouho před smrtí žádala o zpověď u kněze římskokatolické církve. Měla ho několikrát navštívit. Kněze policie již vyslechla.

K jasnějšímu konci zatím nedospělo ani prošetřování možného pochybení policie. Podle serveru Topky.sk se totiž policisté měli vrátit na místo až jedenáctý den po nalezení Violy.

Snažili se nalézt stopy. Přitom několik dní před nimi pracovníci přístavu odstraňovali náletovou zeleň. Kontrola správného postupu policie ještě nedospěla ke svému závěru.

Ač tedy policie pracuje i s verzí sebevraždy nebo smrti bez cizího zavinění, aktuální slova mluvčí hovoří jasně. „Je vedeno trestní stíhání ve věci zločinu zabití. Obvinění proti konkrétní osobě doposud vzneseno nebylo. Ve vyšetřování tohoto případu nadále pokračujeme, jsou vykonávány všechny nevyhnutelné procesní úkony za účelem jeho náležitého objasnění,“‎ uvedla pro Topky.sk bratislavská policejní mluvčí Veronika Slamková. 

zirioges ( 27. května 2020 17:01 )

Pátrá se po organizované skupině recidivistů, kteří mají její smrt na svědomí. Stopy včetně DNA jsou zajištěny

starymlok ( 19. května 2020 21:42 )

Ty musíš mít vyjeblou palici volotrku.A pr-del si natrhla sama.A páteř zlomila taky.Nechlastej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání