Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Záhadná smrt modelky Violy: Chtěla mluvit, ale své tajemství si vzala do hrobu

Autor: rc - 
9. března 2020
10:12

V listopadu slovenskou Bratislavu šokovala smrt krásné modelky Violy M. Čtyřiatřicetiletou fotografku a učitelku angličtiny našli v bratislavském přístavu těžce zraněnou. Zemřela při převozu do nemocnice. Před smrtí měla Viola volat svým známým o odpuštění, a dokonce měla žádat kněze o zpověď a rozhřešení!

Kriminalisté stále pracují na případu Violy M., která byla nalezena na svátek sv. Martina v přístavu na břehu Dunaje. Čtyřiatřicetiletou ženu tam dělníci nalezli na hromadě rudy pod jeřábem, brutálně zbitou a v agonii. Měla poraněné kotníky, zlomený obratel, poraněný konečník a odřená kolena.

„Ještě žila. Zkoušela dokonce cosi říct,“ uvedl tehdy slovenskému magazínu Plus 7 dní jeden z mužů, který ji našel. Na místo okamžitě vyrazila záchranná služba, ovšem Viole již nebylo pomoci. Zemřela při převozu do nemocnice. Podle výsledků pitvy zemřela na embolii. Navíc měla být silně podchlazená. 

Strážci zákona začali případ vyšetřovat jako smrt způsobenou cizím zaviněním, ovšem podle deníku Nový Čas nevylučují ani verzi, že za skonem vášnivé cestovatelky, fotografky a učitelky angličtiny stálo její vlastní rozhodnutí. Podle zmíněného deníku se měla Viola před smrtí loučit se svými známými, a navíc se jim omlouvat za věci staré několik let.

V dané věci jsou vykonávány všechny úkony potřebné pro náležité objasnění. Ke změně právní kvalifikace nedošlo – v dané věci je vedeno trestní stíhání pro trestný čin zabití. Obvinění konkrétní osoby doposud vzneseno nebylo. Z důvodu, aby nedošlo ke zmaření či stažení vyšetřování, bližší informace v současnosti není možné poskytnout,“ uvedla pro Nový Čas policejní mluvčí Veronika Martiniaková.

Podle slovenské televize Markíza ale vyšlo najevo, že před smrtí měla Viola žádat zpověď u římskokatolického kněze! Čtyřiatřicetiletá žena, která byla členkou náboženské skupiny Otcův dům, měla kněze navštívit několikrát. Podle televize ho již vyslechla policie. Strážci zákona podle Nového Času zatím nemají podezřelého. Vyšetřování nicméně nadále pokračuje.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání