Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zvrat v případu modelky Violy (†34): Spadla před smrtí do řeky?

Autor: rc - 
15. února 2020
15:55

Před třemi měsíci byla v bratislavském přístavu nalezena modelka a učitelka angličtiny Viola M. Její smrt je i po měsících nadále záhadou. Třiačtyřicetiletá žena měla zlomený obratel, poraněný konečník a odřená kolena. Při příjezdu záchranářů byla pohledná brunetka ještě naživu, zemřela však při převozu do nemocnice. Viola navíc byla mokrá od pasu dolů. Před smrtí měla spadnout do Dunaje! Na případu pracují tři desítky policistů, kteří údajně nevylučují ani verzi, že modelka zemřela bez cizího zavinění či spáchala sebevraždu!

V listopadu slovenskou Bratislavu šokovala brutální smrt modelky Violy M. Čtyřiatřicetiletou učitelku angličtiny, vášnivou fotografku a cestovatelku našli pod bratislavským mostem v přístavu dělníci. Viola měla zlomený obratel, poraněný konečník a odřená kolena. Po příjezdu záchranářů, ještě reagovala, ovšem zemřela v sanitce. Pitva prokázala, že zemřela na embolii. Strážci zákona začali případ vyšetřovat jako smrt cizím zaviněním.

Podle informací slovenského deníku Nový Čas však kriminalisté v současné době pracují i s verzí, že za smrtí Violy nestál nikdo další. Policisté měli vyslechnout řadu svědků, kromě toho se měla Viola po telefonu loučit s lidmi a omlouvat se za roky staré záležitosti. Policisté proto podle informací Nového Času nevylučují, že mohlo jít o nešťastnou náhodu či sebevraždu.

„V dané věci jsou vykonávané všechny úkony potřebné pro náležité objasnění věci. Ke změně právní kvalifikace nedošlo – v dané věci je vedené trestní stíhání pro trestní čin zabití. Obvinění konkrétní osoby doposud vznesené nebylo. Z důvodu, aby nedošlo k zmaření či k stažení vyšetřování, bližší informace v současnosti není možné poskytnout,“ uvedla pro Nový Čas bratislavská policejní mluvčí Veronika Martiniaková.

Viola navíc zřejmě před smrtí spadla do Dunaje! Voda z Dunaje byla nalezena na jejích punčocháčích, sukni a botách. Slovenská policie navíc obdržela kamerové záznamy, na nichž Viola bloudí ulicemi Bratislavy.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

villon ( 15. února 2020 23:14 )

Kámošovi se stalo něco podobného, opil se jak zvýře, bloudil ulicemi a pak se utopil v řece. Akorát konečník neměl poškozený. Ale ve finále to vyjde nastejno. Mrtvymu je konečník stejnak na nic.

y1xcvbnm ( 15. února 2020 19:22 )

a možná se sama i znásilnila do konečníku aby zmátla kriminalisty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání