Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modelka Viola (†34) žila před vraždou ve strachu: Kdo jí vyhrožoval smrtí?

Autor: shp - 
11. prosince 2019
19:31

Uplynul už dlouhý čas od chvíle, kdy byla v bratislavském přístavu nalezena umírající učitelka a příležitostná modelka Viola M. (†34). Ženu se už zachránit nepodařilo, její zranění byla velice vážná. Svědčila o brutálním mučení, jemuž byla mladá žena v posledních momentech svého života vystavena. Jak vyšlo najevo, Viola se před svou smrtí bála o život. Někdo jí totiž vyhrožoval, že ji zabije! K tomu se měla těsně před vraždou setkat s mužem ze své minulosti.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

K brutální vraždě došlo 11. listopadu. Zmlácenou ženu našli dělníci v bratislavské Přístavní ulici na hromadě rudy. Na sobě měla jen svetřík, sukni a silonky, které byly na kolenou roztržené. Rozsah zranění je šokující.

Modelka měla mít roztržený konečník, odřeniny na rukách a nohách od svázání, zlomený obratel a modřiny po celém těle. Podezření o znásilnění se však podle pitvy neměla potvrdit. Konec Violy je o to zarážející, protože ji měli všichni rádi.

Problémy s mužem z minulosti

Podle deníku Plus Jeden Deň však měla údajně problémy s mužem ze své minulosti. Potvrdil to její expřítel, který s ní krátce před její smrtí mluvil. Po jejich rozhovoru se měla střetnout s mužem, jehož identitu policie tají.

Dlouhé roky vzpomínala na jednoho muže, netvořila s ním však pár,“ prohlásil bývalý partner. Záhadného muže Viola znala už delší dobu a často o něm mluvila. Vidět se s ním měla v osudnou neděli. Po setkání s ním se už ale nikomu neozvala.

Výhrůžné zprávy

Její mobilní signál byl naposledy zachycen na Šafárikově náměstí 10. listopadu kolem deváté hodiny večerní. Listu potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje, že se před smrtí bála o život. Dlouhou dobu jí chodily výhrůžné zprávy.

Řekla o nich přátelům, kteří jí radili, aby vše nahlásila na policii. Není však jasné, zda tak udělala. Krátce před smrtí však měla špatnou předtuchu. Svým bývalým partnerům se omluvila za to, že jim ublížila a prosila o odpuštění.

Řekla, že musí někam odejít, ale neřekla kam. O pomoc prosila i bývalého přítele z Austrálie, za kterým chtěla odjet. Policie je ohledně případu na slovo skoupá. Tvrdí totiž, že vrah krásné Violy sleduje její kroky.

frantacizek ( 13. prosince 2019 11:23 )

z tohoto jsem odvčera zase celý přepadlý, co jsem narazil tady na ten článek. tuhle slečnu měl kolega ve své agentuře a mně pomáhala na jedné z pracovních akcí, kdy jsme spolu strávili asi 5 hod. v intenzivním kontaktu a rozhovoru a znám jen další dvě takhle hodné holky okolo sebe. Co se to dnes děje s lidmi..Kde je ta doba - dívku ani květinou neuhodíš. Takové holky musíme my chlapi milovat, ne jim ubližovat.
už bych opravdu nutně potřeboval zažít to vánoční období plné klidu, lásky, rozjímání, jak se říkává, s nějakou takovou andělskou bytostí jako byla mám ten dojem tahle Viola. Klidně jen v malém útulném pokoji, ale s výhledem na panoramata hor, v atmosféře praskajícího dřeva v blízkém krbu a za vůně vonných svíček. Kdo může chtít takovým lidem ublížit.. Tahle dívka bude v tomhle dnešním světě chybět. Snad jsem ji neměl ani poznat, člověk je pak z takových zpráv několik dnů mrzutý, byla opravdu milá a nenucená. Po tom ostravském Ctiradovi je to další rána. Těžko se zvyká na tyhle události i v této době..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání