Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Otřesná tragédie: Máma našla zastřeleného Maxima (†5) i jeho otce! Ten už o jedno dítě dříve přišel!

Aktualizováno -
13. května 2020
22:24
Autor: yks - 
13. května 2020
16:43

Příbuzní i sousedé jsou v šoku. Policie na místě vyšetřuje, co se vlastně stalo. K otřesné události došlo ve středu ve slovenské obci Točnica. Šokovaná žena, tam podle Markízy našla tělo teprve 5letého chlapce Maxmiliána a jeho otce, svého partnera, bývalého policistu Jozefa (†57). Oba utrpěli střelná poranění.

O tragédii informovala slovenská policie. „Před malou chvílí jsme přijali oznámení o mimořádně smutné události, ke které došlo v obci Točnica v Lučeneckém okresu. V rodinném domě měli najít příbuzní se střelnými poraněními malé dítě a staršího muže, kteří už nejevili známky života,“ uvedla. 

Doplnila, že na místo směřuje tým vyšetřovatelů z Krajského ředitelství Policejního sboru v Banské Bystrici a také policie z Lučence. „Bližší informace k případu poskytneme později,“ sdělila policie. Televize Markíza sdělila, že poblíž zastřeleného muže ležela zbraň a na místě je našla matka dítěte.

Všichni o tom mluví, ale nikdo si neumí vysvětlit, co se mohlo stát. Jisté je, že v domě našli 57letého Jozefa a jeho 5letého synka Maxmiliána,“ řekl Pravdě jeden z místních obyvatel.  

Jak Pravda uvedla, muž se měl do Točnice přistěhovat před 8 lety. „Navenek vedli spořádaný život, nehádali se. On byl jako bývalý policista ve výsluhovém důchodu, ve volném čase se věnoval včelařství. Jeho žena je ekonomka. Oba dva byli rozvedení a děti měli i z předchozích manželství,“ řekl Pravdě jejich soused s tím, že jednou z možností je, že muž zastřelil chlapce a potom sám sebe.

Televize Markíza rovněž uvedla, že muž, kterého našli mrtvého, již v minulosti o jednoho syna přišel, údajně se zastřelil.

 

Annakunnda ( 13. května 2020 22:51 )

Treba mu jen selhala pistole

starymlok ( 13. května 2020 22:37 )

Když rupne v palici????Ale kdo ví,jak to bylo

Annakunnda ( 13. května 2020 21:22 )

Rodine jen preji uprimnou soustrast

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání