Nedávno hackeři ukradli profil herečce Alici Bendové (45), zpěvačkám Lucii Vondráčkové (39) či Alžbětě Bartošové (27) nebo modelce Andree Bezděkové (25) a nyní se s podobnou zkušeností svěřila i Česká Miss Earth z roku 2016 Kristýna Kubíčková

„Nějaká slečna pod jiným jménem stahovala moje fotky a příběhy a prezentovala je na svém profilu jako vlastní. Nakonec mě dokonce obvinila z toho, že jsem jí ukradla můj vlastní instagram,“ rozpovídala se Kubíčková pro Super.cz. 

Na internetu do světa pouštěla nechutné lži, ze kterých zůstával modelce rozum stát. „Dokonce tvrdila, že mám s Vojtou dítě, malého Vojtíška, vytvářela vlastní živá vysílání a jiné šílené věci. Slečna má asi hodně ráda Vojtu, tak si naše životy snažila přivlastnit,“ vysvětlovala blondýnka. 

Podle Kubíčkové se jedná o fanynku jejího bývalého přítele Vojty Drahokoupila, která si ukradením modelčiny identity pravděpodobně představovala, jaké to je žít s mladým zpěvákem. „Pokud jsme pro tyto holčičky vzorem nebo inspirací, tak je to v pořádku. Měly by mít ale vlastní život a snažit se o to, aby ony samy byly šťastné a aby nemusely žít náš život na sociálních sítích,“ rozčilovala se modelka. 

V pondělí přitom Drahokoupil překvapivě oznámil rozchod s Kubíčkovou. Podle jeho slov byli jako dva kohouti na jednom smetišti. „Museli jsme jít od sebe. Oba jsme dominantní, a tak nám to skřípalo. Navíc já mám hodně práce a neměl jsem na vztah čas,“ prozradil v rozhovoru pro Blesk zpěvák. Misska sice truchlí z rozchodu, na druhou stranu se už od teď snad nebude muset potýkat se zpěvákovými fanynkami. 

VIDEO: Vojtěch Drahokoupil oznámil konec vztahu s Miss Kubíčkovou!

Video
Video se připravuje ...

Vojtěch Drahokoupil oznámil konec vztahu s Miss Kubíčkovou! David Turek, Blesk

Fotogalerie
73 fotografií