Háma to všem po**al. Vojtovi, který byl dokonalý, Tereze i Patrikovi, kteří byli skvělí, hlavně, že svým kamarádům dal hodně bodů. Vojta mohl být i druhý, nebýt jeho. Nemá rád mladé talentované umělce. Závidí jim," napsal rozčileně v diskuzi na Facebooku jeden z diváků a připomněl i to, že Háma sám ve Tváři účinkoval. „To, že byl furt poslední, není náhoda."

Kromě toho se do něj opřel i kvůli jeho moderování pořadu Taxík, který mu prý zrušili poté, co cholericky vyhodil cestujícího z auta. Další lidé se postupně přidávali a souhlasili. Jeden divák pak zkritizoval hlavně přístup k Tereze Maškové a nezdráhal se ani použít vulgarismy. „Ten Háma si dělá p**u, né? Všichni stojí, jen on debil sedí na prdeli a pak Tereze dá jen 2 body? Ať ho pošlou už do p**ele!" 

Ovšem našli se i tací, komu se naopak Mašková představující zpěvačku Susan Boyle (57) vůbec nelíbila. Její masku sice vesměs chválili, ale zpěv je nudil a vyčetli jí opět i to, že už má na kontě vítězství v SuperStar, a tak nemá v dalším pořadu co dělat. Jedna z divaček si pak dokonce všimla, že zpěvačka udělala chybu a zpívala dvakrát stejnou pasáž textu, i když měl zaznít jen jednou.

Ani vítěz kola Patrik Děrgel nezůstal s čistým štítem. Ačkoliv se mu dostalo i chvály za operní zpěv, který je mu jinak cizí,  na vítězství podle řady lidí neměl. Padla opět i obvinění, že v soutěži je vždy o vítězi rozhodnuto už dopředu bez ohledu na skutečné výkony. „Vždyť je to tak domluvený dopředu, kdo který díl vyhraje, aby se na každého dostalo," shodovali se diváci. „Nikdo si nevšiml toho, že vyhráli už všichni, i když byli třeba i nejhorší v tom dílu?"

Někdo tentokrát prosazoval Evu Burešovou (25) za její sexy proměnu v Demi Lovato (25), další pak zase Vojtu Drahokoupila (23). Snad všichni se shodli jen na tom, že Jan Révai (44) namaskovaný na Cher (72) se stal okouzlující ženou. Diváci v něm viděli dvojnici Sandry Bullock (54) či dokonce modelky Andrey Verešové (38).

VIDEO: Mladíček Drahokoupil o Tváři: Nechci vyfasovat mladý holky!

Video
Video se připravuje ...

Drahokoupil míří do Tváře: Učím se chodit na podpadcích! A nechci vyfasovat mladý holky! Petr Macek, Aleš Brunclík

  

Fotogalerie
68 fotografií