Sympatická herečka a zpěvačka si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovních příležitostí. Hraje v Divadle v Celetné, chystá se zkoušet novou roli v Hudebním divadle Karlín, má rozepsanou knihu, kterou by ráda do června dopsala… Těžko se v tom všem ještě hledá čas na nějaký ten partnerský život – natož na nějaký přírůstek do rodiny. Byť by o něj Pazderková stála! „Je to v plánu už dlouho. Není mi pětadvacet, tak to nejde tak snadno, ale v plánu to je,” řekla Pazderková Super.cz.

Spekulace totiž vyvolal její nedávný příspěvek na Instagramu, kde stála opřená o zábradlí, evidentně jí nebylo dobře, a nad ní se tyčil její rozesmátý partner Hynek. Celou scénu pak doplňoval popisek: „I tohle je láska. Když se váš partner baví tím, jak vám je...“ Jeden z fanoušků se pak na rovinu zeptal, zda se jedná o těhotenskou nevolnost. „Štamprlová nevolnost,“ upřesnila ke zklamání všech Pazderková.

Kromě toho, že je dítě náročné časově, je náročné i finančně. Pořídit si dneska miminko je zkrátka luxus, a sama herečka se před časem Blesku svěřila, že se momentálně potýká s menší peněžní krizí a má hluboko do kapsy. Tehdy si našim redaktorům postěžovala, že si nemůže ani pořídit nové auto. „Chci si sama zaplatit vydání své nové knihy, proto teď nemám peníze na jiné věci,“ svěřila se.

S přítelem Hynkem je v současné době necelé tři roky. Poznali se během natáčení pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco ona v první řadě soutěžila (a v druhé a třetí řadě jsme ji mohli vidět jako koučku herectví a také členku poroty), Hynek měl coby postprodukční koordinátor na starosti finální podobu pořadu. A podle fotek, které Iva na sociální sítě dává, to vypadá, že to mezi nimi stále jiskří, jako kdyby byli čerstvě zamilovaní puberťáci. Teď by to už chtělo jenom nějakého toho čápa…

Video
Video se připravuje ...

Tak ji neznáte: "Blbá blondýna" zpívá v průhledné halence! Jan Jedlička

 

Fotogalerie
20 fotografií