Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Přátelé miliardáře, který se nabodl na plot: Nebyla to náhoda, bál se, že po něm jdou!

Autor: shp - 
11. prosince 2014
13:53

Vypadl ze čtvrtého patra svého luxusního domu a nabodl se na plot. Policii přesto smrt miliardáře Scota Younga (†52) nepřipadá podezřelá. Kamarádi boháče, který přišel při rozvodové bitvě o 700 milionů, však říkají, že nejde o sebevraždu ani o náhodu. Zámožný Brit se prý bál o svůj život a myslel si, že po něm někdo jde.

Young byl jedním z nejbohatších Britů. Peníze získal jako prostředník dalších zámožných podnikatelů, včetně ruských oligarchů. Ovšem pak přišla lítá rozvodová bitva, při které zatajil 14 miliard, za což putoval do vězení.

Manželka ho nakonec stejně obrala o 700 mega, a ještě si stěžovala, že je jí to málo. Teď tvrdí, že je smrtí muže, kterého chtěla obrat až na kost, zdrcená: „Jsem zničená. S dcerami jsme si prošly peklem,“ prohlásila Michelle Young, která má s miliardářem děti Scarlet (21) a Sashu (19).

Youngovi přátelé podle britského Daily Mailu tvrdí, že se miliardář bál o svůj život. A v žádném případě by nespáchal sebevraždu, jak naznačila jeho exmanželka, která prohlásila, že se během rozvodového řízení pokusil zabít.

„Byl to skvělý muž a dobrý otec, kterého potopil britský soudní systém,“ řekl jeden z přátel, který si tvrzeními o sebevraždě není jistý. Společná kamarádka Younga a jeho exmanželky poukázala na jeho přátelství s ruským milionářem Borisem Berezovským.

Ten také zamřel za záhadných okolností. „Policie by měla jeho smrt znovu otevřít,“ řekla Daily Mailu. Britští detektivové jsou nyní pod velkým tlakem, aby Youngovu smrt pořádně prošetřili. Jediní, komu nepřipadá podivná, jsou totiž jenom oni sami.

sores ( 11. prosince 2014 15:12 )

Odporný rusáci se teď roztahují po celém světě! Není to tak dáno, kdy jsme se povinně ve škole museli učit jejich řeč, poslouchat je, včetně názvu ulic a měst.Dnes jsou z nich mocipáni a nejraději by chtěli vládnout celému světu. Odporný národ který se roztahuje všude.V Česku jim patří celé K.Vary.U moře v cizině je všude přerusákováno.

st.rec ( 11. prosince 2014 14:29 )

A všichni naivně věří že Profesionálové a MI 5 zasáhnou.

Zobrazit celou diskusi