Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vyřízl si díru do břicha a strčil tam ruku! Chtěl spáchat drsnou sebevraždu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: kon - 
11. prosince 2014
18:55

Harakiri po Česku vyšetřuje policie na Kutnohorsku. Muž (25) se tam totiž pokusil o extrémně drsnou sebevraždu – vyřízl si do břicha díru a strčil do ní vlastní ruku! Teď v nemocnici bojuje o život!

Záchranka a policisté vyjížděli v sobotu k nehodě auta na křižovatce Májovka u Bykáně. Řidič Lukáš P., tam napasoval svoje BMW do stromu. Záchranáři ho ale našli ležet na poli s probodnutým břichem.

„Našli jsme muže 200 metrů od vozu. Při nehodě utrpěl minimální poranění, ale měl otevřené poranění břicha, které nesouviselo s nehodou,“ řekla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Řidiče ošetřili, připojili na umělou plicní ventilaci a převezli do kolínské nemocnice na operační sál.

Muž byl nahý a zranění si udělal nožem s asi devíticentimetrovou čepelí sám. Do vyříznuté díry si strčil vlastní ruku až po zápěstí! Případ skončil na kriminálce. „Případu se kriminalisté intenzivně věnují,“ řekla policistka Vendulka Marečková. Potvrdila, že jednou z variant vyšetřování je i pokus o sebevraždu.

Střelil se tužkou
Minulý měsíc se muž (†57) zadržený policisty v Úpici na Trutnovsku kvůli vloupání střelil tzv. střílející tužkou. Případ se stal na policejní stanici. Sebevrah odešel na toaletu a ránu do hrudníku nepřežil.

Bobule tisu zapil pivem
Muž (24) ze Zábřehu na Šumpersku snědl v říjnu hrst bobulí tisu a zapil ji pivem. Zachránila ho matka a on skončil v nemocnici v péči lékařů.

Oběsila se na podprsence
Za banální krádeže skončila žena (†36) ve věznici na plzeňských Borech, kde se na konci září rozhodla zabít. Stačila jí podprsenka, na které se oběsila.

V protisměru na D1
Pro kuriózní sebevraždu se rozhodl rakouský řidič (†53). V květnu najel na dálnici D1 do protisměru. Po pár kilometrech se střetl s jiným vozem, a zabil tak další dvě ženy (†16 a †41).

Odpálil celý dům
Letos v květnu se muž (57) v Cerhenicích na Kolínsku pokusil spáchat sebevraždu tak, že vyhodil do povětří vlastní dům. Doslova ho srovnal se zemí, ale i tak ho záchranáři vyprostili živého.

dyskrymynaclja ( 11. prosince 2014 19:34 )

Šlehnul si dlouhou lajnu a pak se projel.Mezitím se mu zdálo,že v něm zraje vetřelec.Tak ho vyřízl.To by snad udělal každý,nee???

Zobrazit celou diskusi