Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sebevražda v pražském hotelu: Mladík (†23) vyskočil ze 13. patra

Policie zasahje na místě neštěstí
Policie zasahje na místě neštěstí  (Autor: Policejní deník)
Autor: ČTK - 
28. června 2014
13:51

Policisté vyšetřují dnešní úmrtí mladého muže po pádu z okna hotelu v Praze 4. Pravděpodobně šlo o sebevraždu, ale kriminalisté budou prověřovat i další varianty.

Oznámení o pádu přijali policisté krátce po 08:30. "Na místo okamžitě vyjely všechny dostupné hlídky z okolí, kriminalisté i záchranáři," uvedla mluvčí pražské policie Hana Jeřábková. Lékař už ale třiadvacetiletému muži české národnosti nemohl pomoci.

Podle kriminalistů mladík s největší pravděpodobností spáchal sebevraždu. "Nic nenasvědčuje tomu, že by se na smrti muže podílela jiná osoba. Samozřejmě ale kriminalisté v rámci trestního řízení budou prověřovat i jiné varianty, aby mohli s jistotou vyloučit cizí zavinění. V tuto chvíli zjišťují okolnosti pádu muže a pro přesné zjištění příčiny úmrtí byla nařízena pitva zemřelého," sdělila policejní mluvčí.

popocatepetl ( 28. června 2014 23:25 )

No to mi povídejte! Naneštěstí jsme bydlívali ve vysokém domě, který taé jednou takového mladíka se stejným úmyslem přilákal. Cizí mladý muž, někdo ho pustil do domu, on vyskočil z okna na chodbě. Co se stane s tělem po takovém pádu a do jaké vzdálenosti se tkáně rozprsknou (doslova, bohužel)si asi málokdo dovede představit. Likvidace trvala několik dní, včetně navezení vrstvy nové zeminy na přilehlý trávník, pokácení stromů a keřů.

zabibol ( 28. června 2014 21:18 )

Komunista by neskočil. Ten se bojí,aby náhodou nepřišel o výhody kapitalismu. Komunista byl, je a bude srab a zbabělec.

ouha ( 28. června 2014 17:55 )

...zvlášť jestli měl třeba AIDS nebo žloutenku.

ouha ( 28. června 2014 17:51 )

A když už, tak skočit třeba ve spacáku, aby se nerozplácnul do všech stran a nezůstal po něm bordel.

fotrpjotr ( 28. června 2014 15:29 )

Důsledky kapitalismu,člověk v této době už neví jak dál.

Zobrazit celou diskusi