Na dovolené utrácíme víc, ochotněji a vlastně i docela rádi. Kdo by odolal té božské zmrzlině za 3 eura? Abyste se při každé procházce po přímořském molu nemuseli stresovat, že další kopeček už nezaplatíte, zkuste ušetřit už předtím, než na dovolenou vyrazíte. Ceny hotelových pokojů se totiž mohou velmi výrazně lišit u různých prodejců, aniž by byla jakkoli ohrožena kvalita nabízeného ubytování.

Platíte také zbytečně? Najděte si hotel za poloviční ceny

Trendy ve vybírání dovolené mluví jasně – stále více lidí si hledá na internetu nejen informace o místě své dovolené, ale také její nejlepší cenu. Pokud také patříte mezi ty, kteří nepotřebují dozor cestovní kanceláře, ale rádi si vyberou hotel a jeho cenu podle sebe, ušetříte velké peníze. Nejen, že nebudete platit zbytečné provize cestovce, navíc si díky novým srovnávačům hotelů najdete zvolený hotel za nejnižší ceny na trhu.

Stejný hotelový pokoj, jiná cena. Srovnávače cen teď umí porovnat i ceny hotelů.
Autor: HotelsCombined.cz

Hledej hotely v mobilu

Stáhněte si tuhle zajímavou mobilní aplikaci a hledejte si nejlepší hotely přímo ve svém telefonu. Přehledně tak najdete nejnižší cenu, nejlepší pokoj a nejkrásnější výhled z okna kdykoli na svém telefonu.

Srovnávačů hotelů je vícero, nově je na českém internetu i ten zatím nejkomplexnější a navíc celý v češtině a zdarma. Jde o portál australské společnosti HotelsCombined, který slaví obrovský úspěch po celém světě. Najdete na něm totiž 2 milióny hotelových nabídek ve více než 120 000 destinacích. Díky tomu, že jde o projekt, do kterého je zapojená řada států, je tenhle srovnávač k dispozici ve 39 jazycích a podporuje 120 měn.

Najděte si nejlepší cenu hotelu na internetu. Jde to zdarma s Hotelscombined.com
Autor: HotelsCombined.cz

Jak fungují kvalitní srovnávače hotelů?

Je to velmi jednoduché – funguje to podobně jako databáze slevových portálů nebo srovnávače cen typu Heuréka. Rozsáhlý srovnávač hotelů HotelsCombined.cz za Vás zdarma a okamžitě vyhledá dostupné hotely ve vybrané lokalitě a porovná jejich ceny. Obrovská databáze srovnává výsledky ze všech cestovatelských stránek jako je Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda a mnoho dalších, takže jedním kliknutím ušetříte opravdu hodně času a ve výsledku i peněz.

Co je velmi dobré jsou pak hodnocení jednotlivých hotelů, která Vám mnohdy napoví o kvalitě služeb nejvíc. Výhoda srovnávačů s českým rozhraním je také to, že ve výsledcích hledání máte vždy cenu v českých korunách, v případě HotelsCombined.cz jde o cenu včetně všech poplatků. Jakmile si pak vyberete hotel a příslušný typ pokoje, přesměruje Vás vyhledávač na stránku, kde si hotel můžete přímo zarezervovat.

Najít nejlepší hotel za super cenu v Honk Kongu? Máte ho na jedno kliknutí.
Autor: HotelsCombined.cz

Hotely a co nás na nich štve

  • Vysoké ceny pro normální lidi – ne každý má VIP karty anebo hollywoodské filmy ve svém repertoáru. Dnes už konečně nemusíte platit za ubytování v hotelu horentní sumy – díky vyhledávačům cen hotelů si najdete tak nízkou cenu, za kterou ve stejném hotelu bydlí i Tom Cruise.
  • Nevíte, do čeho jdete – stalo se vám také, že vás ubytovali v pokoji bez okna, po stěnách lezli mravenci a pokojová služba pravidelně šacovala vaše kufry? Díky hodnocení hotelů na hotelscombined.com si přečtete reference od běžných zákazníků, ne žádné reklamní slogany.
  • Pláž je daleko, centrum v nedohledu – díky chytrému vyhledávání a filtrování výsledků se Vám už nestane, že byste si vybrali hotel, který je kdesi na periferii – můžete si totiž seřadit hotely i podle jejich vzdálenosti do centra nebo různých památek a atrakcí.

Konečně se tak objevila možnost, jak cestovat levněji, a přitom nijak neslevit ze standardů své vysněné dovolené. Ušetřit se takto dá údajně až 80%, což je znatelný rozdíl. Peníze si pak schováte na suvenýry z cest a exotické zážitky. Stačí jen vědět, kde hledat, a za cenu dovolené pod stanem si můžete vyrazit na bílou pláž lemovanou kokosovými palmami.

Oblíbený vyhledávač a srovnávač hotelů můžete sledovat i na Facebooku!

Inzertní sdělení: Ušetřete! Porovnejte si ceny hotelů

Unikátní srovnávač cen hotelů HotelsCombined Vám umožní vyhledat a porovnat nejlepší hotely a jejich ceny ve Vámi zvolené destinaci. Je to jednoduché, přehledné a zdarma.

Najdi si nejlevnější hotel

Stačí vyplnit lokalitu a datum cesty a systém Vám nabídne ty nejlepší výsledky. Hotely si navíc můžete filtrovat podle nejrůznějších kritérií.

Procházej si hotely podle země

Víte pouze to, do jaké země jet? Podívejte se na kompletní přehled místních hotelů a hledejte je třeba podle toho, jak daleko se nacházejí od Vaší oblíbené památky nebo od nádraží.

Stáhněte si mobilní aplikaci

Stáhněte si mobilní aplikaci HotelsCombined a hledejte si nejlepší hotely a jejich ceny kdykoli ve svém telefonu. Přehledný vyhledávač je ve verzi pro Apple i Android.