Pulzující Mexiko láká turisty nejen na bohatou historii a krásné moře, ale také na vynikající kuchyni, kterou se snaží marně obšlehnout ve zbytku světa. Mexické speciality jsou nejlepší zkrátka v Mexiku. Pokud vás neláká válení se u azurového moře, ale kdo by tím pohrdl, a jste spíš na památky, tak si užijete své. Archeologická naleziště jako významný Teotihuacán láká nejen historiky, ale také lidi zabývající se tajemnem, protože místo má bezesporu magickou energii a je až nadpozemsky krásné.

Pyramidy oblíbené turisty
Autor: www.profimedia.cz

Pokud se do této země vydáte, nenechte si ujít světoznámý Cancún, lázeňské město, ve kterém určitě můžete pár celebrit zahlédnout. Milují to tady všichni od Leonarda DiCapria, po sexy kočku Instagramu Emily Ratajkowski.

Nevynechejte ani Acapulco, které vám určitě připomene skvělou komedii s Jean-Paulem Belmondem. Láká na dokonalé pláže a podmořský svět, takže nazujte ploutve a brýle a nechte se unášet jako ostatní celebrity klidnými vlnami azurového moře.

Los Cabos, místo, o kterém se moc neví, a proto se tam zašívají ty největší hvězdy. Proč? Prý se zde potkává moře s pouští. A narazíte zde na konec světa - výběžek s jednou z nejslavnějších pláží celé oblasti, jež se jmenuje Pláž milenců a na kterou se dostanete jen po moři nebo s horolezeckým lanem.

Fotogalerie
48 fotografií