Krásná Eva Longoria na Ibizu jezdí relaxovat i sportovat. Rozhodně ji neuvidíte ležet znuděně na dece. Představitelka jedné z hlavních rolí seriálového hitu Zoufalé manželky se rozhodně nemusí stydět vystavit své křivky žhavému španělskému slunci.

V srpnu 2006 byly pořízeny dnes už legendární snímky Kate Middleton se sestrou Pippou v totožných bílých bikinách, jak si společně vyrazily na dovolenou a užívaly si ji jak jinak než na luxusní jachtě. Na palubě tehdy nechyběl ani princ William...

Jako vejce vejci, přeci je každá jiná...
Autor: profimedia.cz

Ani Katy Perry se svými přáteli si Ibizu nemůže vynachválit. Během přestávky na svém turné se pořádně uvolnila a s kamarády zařádila ve vodních vlnách. Hlasivky si odpočinuly a my se můžeme těšit na další povedené singly této zpěvačky.

Pokud toužíte potkat jednu z nejvíc sexy žen současnosti Emily Ratajkowski,zabalte si kufry, zaberte si lehátko u nějaké luxusní vily na Ibize a žhavte Instagram, abyste zjistili, na které pláži si kráska hraje na mořskou pannu.

Pokud si budete chtít osvěžit svůj estetický jemnocit něčím exotičtějším, tak nepřehlédněte ohromující brazilskou modelku Alessandru Ambrosio. Její hluboký a uhrančivý pohled dokáže na místě přikovat i samotného Ramba!

Ale i ženy si přijdou na své. Švýcarský profi tenista Stan Wawrinka byl letos také se svou přítelkyní načapán, jak si užívají krás tohoto čarovného ostrova.

A pokud by křehčí polovičky ještě stále váhaly, zda se na bílé pláže u azurového moře vydat, tak máme lákadlo v podobě herce Michaela Fassbendera. Muž, jenž se podle drbů z Hollywoodu za své mužství rozhodně nemusí vůbec stydět!

Další celebrity, na které byste na Ibize mohli narazit, najdete ve fotogalerii.

Fotogalerie
57 fotografií