Právě takovou nabídku jsme našli na portále Sleviště.cz:  Osmidenní plavbu po Středomoří na luxusní lodi Orchestra s plnou penzí teď pořídíte namísto za 51 970 Kč jen za 10 990 korun! Navštívíte přitom prosluněnou Mallorku, Sicílii, roztančenou Ibizu a spoustu dalších míst. Zažijete tedy dovolenou, kterou vám budou všichni závidět.

Plovoucí hotel nabízí luxus na každém kroku

Moderní loď Orchestra je jednou z nejmladších lodí flotily MSC
Autor: Sleviště.cz
Moderní loď Orchestra je jednou z nejmladších lodí flotily MSC a nabízí dokonalou kombinaci stylu, komfortu a bezpečnosti. Jak uvidíte na portálu Sleviště.cz, loď je vybavena luxusním příslušenstvím umožňujícím hostům naplno si užívat elegantního prostředí v ryze italském stylu. 

Po relaxaci v tureckých lázních můžete povečeřet v restauraci Shanghai, zajít do exotického Savannah baru či se pobavit v divadle Covent Garden. Určitě nebudete trpět hlady: Jídlo, které je v ceně zájezdu, je tu podáváno 5x denně!

Na nejvyšší palubě máte k dispozici i bazén
Autor: Sleviště.cz
Na Slevišti.cz také zjistíte, že díky této dovolené navštívíte téměř všechna proslulá letoviska Středomoří. Zastavíte se v italské Civitavecchi nedaleko Říma, prohlédnete si Palermo na Sicílii, po dvou dnech strávíte na ostrovech Mallorca a Ibiza.

Na zpáteční cestě do Janova ještě navíc navštívíte francouzský Villefranche. Tyhle zážitky, které jiní sbírají roky, tak získáte díky Slevišti.cz na jediné dovolené, navíc za neskutečně nízkou cenu.