Pro všechny, kdo se letos chystají o letní dovolené k moři, je pro zakoupení pobytu na nejlepší chvíle. Na portálu Sleviště.cz se totiž cestovní kanceláře i zahraniční ubytovatelé předhánějí ve slevách. Chtějí mít letos jistotu, že naplní kapacity a na tom můžeme jenom vydělat.

Náš tip: Pobyt v Chorvatsku pro 4 i s dopravou jen za 10 tisíc!

Jadran čechy vždycky lákal. Teď se dá dovolená v Chorvatsku pořídit i s 50% slevou.
Autor: sleviste.cz
Snad největší slevy najdete na Slevišti.cz u pobytů v Chorvatsku. Pokud si pospíšíte, můžete ušetřit i desítky tisíc korun. Dlouhodobě nejoblíbenější destinace Čechů, proslulá teplým a azurově čistým mořem, v posledních letech bojuje o každého turistu.

Chcete si například užívat na slavné Makarské riviéře? Žádný problém. Na Slevišti.cz je teď například k mání pobyt ve slavném dalmatském kempu Dole. Můžete se tu ubytovat v pohodlných

V těchto rodinných chatkách budete mít veškeré pohodlí a k pláži pár kroků
Autor: sleviste.cz
rodinných chatkách. Co je hlavní – za tak málo nepořídíte dovolenou snad ani v Česku. Osmidenní pobyt pro čtyřčlennou rodinu tady pořídíte díky momentální 52% slevě za pouhých 9 960 korun. A to je v ceně i doprava tam a zpátky pohodlným autokarem!

Podobných nabídek teď najdete na Slevišti.cz celou řadu. Důležité je ale neotálet. Takovéto first minut nabídky netrvají dlouho a navíc jsou velmi rychle vyprodané.