Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Blondýna rozvádí nevěrného exministra. A zahrála si ve hře o sexu, drogách a satanismu

Autor: Darina Jíchová - 
12. září 2018
22:40

Britský exministr zahraničí Boris Johnson má na krku rozvodové řízení, za rozpadem jeho manželství stojí jeho nevěra. Podle všeho hlavně aféra s Carrie Symondsovou (30), která působila jako ředitelka komunikace Konzervativní strany. Po vypuknutí skandálu se Symondsová stáhla do ústraní, nicméně o jejím pestrém životě svědčí její sociální sítě. Ještě na vysoké například účinkovala v satanistické hře, napsal deník Daily Mail.

Většinu příspěvků na účtech Symondsové tvoří fotografie z dovolených nebo večírků, kterých se zúčastnila. Fotky z dob jejího studia na Univerzitě Warwick ukazují, že studem netrpěla ani ve škole. V rámci univerzitního divadla si zahrála ve hře inspirované známým britským okultistou a spisovatelem Aleisterem Crowleym. Dílo popisovalo život satanistického kultu a rozhodně si nebralo servítky.

Kokain a sex v hlavní roli

Hra je pravděpodobně založená na motivech Crowleyho básně Leah Sublime, ve které oslavuje „temné síly“, kokain, koňak a sex. Oproti tomu jsou další její příspěvky dost střízlivé, jedná se o snímky z environmentálních kampaní, party a dovolených.

Symondsová je velmi zapálenou aktivistkou, po odchodu od konzervativců se připojila k charitativní organizaci Bloomberg Philanthropies a jejich misi za vyčištění moře.

Carrie Symondsová si na univerzitě zahrála v divadelní hře s okultní tematikou. Carrie Symondsová si na univerzitě zahrála v divadelní hře s okultní tematikou. | reprofoto/facebook

„Blonďatou koketou“ jen kvůli barvě vlasů?

Média Symondsovou pasovala do role ženy, která Johnsonovi zničila manželství. Často je popisovaná jako vychytralá žena, která ráda chodí na večírky a flirtuje. Její přátelé a kolegové ale uvedli, že do kategorie „blonďatá koketa“ ji zařadila jen barva jejích vlasů. „Carrie je velmi chytrá, promovala jako premiantka třídy, je milá a ambiciózní, na tom není nic špatného,“ brání ji známí.

„Hrajete si se stereotypy: sexy milenka, trpící manželka, naštvaná dcera a nevěrný manžel,“ zmínili přátelé, aby připojili: „Dalším nesmyslem je, když tvrdíte, že mu rozvod zničí politickou kariéru. Tu si svými poznámkami zničí Johnson sám.“ Obdobného názoru jsou i někteří Jonhsonovi spolupracovníci.

Plán brexitu

Johnson se v úterý zúčastnil jednání euroskeptiků v rámci Konzervativní strany, politici jednali o smlouvě, která by konkurovala brexitovému plánu, který představila premiérka Theresa Mayová. Exministr přišel těsně před zahájením a po poradě se nezdržel. Otázkám novinářů se vyhýbal.

Během schůze však Johnson nevypadal, že ho zajímá, o čem se jedná. Brexitový plán Mayové počátkem týdne označil za „sebevražednou vestu“. Za svůj výrok sklidil kritiku ze všech stran, pustili se do něj i jeho zastánci ze strany.

Státní tajemník britského ministra zahraničí Alan Duncan dokonce prohlásil, že tohle je Jonhsonův politický konec. Podle něj zašel příliš daleko, dodal, že jeho šance, že na postu premiéra vystřídá Mayovou, takové poznámky zničí.

Nahradí Johnson Mayovou v čele konzervativců?

Z jednání vzešel 140stránkový plán, kterým euroskeptici chtějí nahradit návrh Mayové, jemuž se přezdívá podle tradičního sídla britských premiérů Chequers. Jakýkoliv postup odchodu z Evropské unie ale musí schválit parlament, pokud by k tomu nedošlo, nastal by zřejmě brexit bez dohody, čehož se Britové obávají.

Konzervativní strana má před stranický sjezd, který bude klíčový jak pro Mayovou, tak pro Johnsona. Po jeho odchodu z funkce ministra zahraničí se spekulovalo o tom, že by na něm mohl usilovat o post Mayové v čele konzervativců.

Antonin Blaha ( 13. září 2018 07:08 )

 Je to idiot ale v jednom ma pravdu.Kdyz do pekla tak na krasnem koni😂😂😂

Zobrazit celou diskusi