Nemravný ostrov provozuje společnost Golden Girls, která se netají tím, že zprostředkovává prostituci. Ta sama o sobě není nelegální ani v blízké Kolumbii, proti zákonu je ovšem kuplířství, což by se mohlo vztahovat i na tuto společnost. Ostrov sexu, jak se malý ostrůvek příznačně jmenuje, má proto jediné štěstí, že spadá pod soukromého majitele.

Společnost láká turisty také na možnost svobodného užívání drog. Na tomto ostrově s nimi prý není nejmenší problém. První místo v žebříčku popularity obsadil kokain. Dále je v nabídce luxusní jídlo, samozřejmě alkohol a pro ty, kdo by nechtěli trávit celé dny v posteli, možnost zahrát si golf nebo projet se na koni. 

Princip zájezdu je jednoduchý. 30 mužů a 60 prostitutek přijedou na místo na tři dny a čtyři noci. K dispozici jsou šoféři, pokojské, kuchaři, servírky a všemožný personál, který se postará o doslova každou potřebu hostů. Na ostrově je také k dispozici několik DJů, kteří budou dnem i nocí vyhrávat taneční melodie. 

Celá legrace ale pochopitelně nevyjde zrovna nejlevněji. Za tři dny na Ostrově sexu zaplatíte 5 000 dolarů, tedy v přepočtu cca 110 250 Kč. Dopravu na místo setkání na letišti v Cartageně si přitom hradí každý sám. 

VIDEO: Prostituce za směšný výdělek: Kuplíři hrozí až 12 let vězení.

Video
Video se připravuje ...

Prostituce za směšný výdělek: Kuplíři hrozí až 12 let vězení tv JOJ

Fotogalerie
16 fotografií