Španělsko – Andalusie

Autor: CK FISCHER

Klid, bezpečí a pohodu najdete ve španělské Andalusii. V regionu proslaveném gastronomií, širokými písečnými plážemi i nádhernými přírodními parky. A samozřejmě také historií – to třeba když si uděláte výlet do Huelvy a navštívíte klášter, ve kterém mořeplavec Kryštof Kolumbus čekal na povolení k vyplutí objevit nový svět.

A co děti? Ty mohou využít třeba hotel s dětským klubem. Najdete ho kousek od písečné pláže a o děti se tu postarají čeští animátoři, kteří vám umožní na chvíli relaxovat na pláži, nebo vyrazit na výlet. O Vaše nejmenší bude mezitím skvěle postaráno – během her a soutěží s ostatními dětmi.

Řecko – Rhodos

Autor: CK FISCHER

Pokud dáváte před španělskými palmami a sangrií přednost stínu cypřišů a sklence ouza, vyrazte na Rhodos. Řecký ostrov, který si žije svým klidem a řadu let je na špičce zájmu českých turistů. Během dovolené na Rhodosu určitě nevynechejte návštěvu stejnojmenného hlavního města, nebo městečka Lindos, kde se můžete na hřbetu oslíka nechat vyvézt až k johanitské pevnosti, z níž se vám naskytne nezapomenutelný výhled.

I na Rhodosu můžete vybírat z desítek kvalitních hotelů. A také využít český dětský klub, kde na vaše děti čekají nezapomenutelná dobrodružství.

Bulharsko – Burgas

Autor: CK FISCHER

Krátký let, nízké ceny, příjemné klima a široké písečné pláže. Jen málokterá evropská destinace je Čechům tak blízká jako Bulharsko. A není to jen kvůli vzpomínkám na minulé dovolené. Letovisko Burgas prošlo výraznou modernizací a nabízí množství barů, kaváren i diskoték ale i širokou nabídku vodních sportů.

Pokud byste chtěli strávit pár hodin na pláži jen s knížkou, nebo třeba vyrazit na výlet za památkami, i v Bulharsku můžete svěřit na chvíli své potomky českým animátorům a dopřát jim pár chvil s novými kamarády.

U všech zájezdů garantujeme možnost změnit ZDARMA termín, hotel i destinaci ještě týden před odletem.