Zajímalo nás, jak tyto změny vnímají samotní sázející. Zeptali jsme se proto hráče Pavla z Kutné Hory, co si o novinkách myslí.

Jak často hrajete číselnou hru ZLATÝCH 11?

Jsem docela pravidelný hráč. Chodím sázet do FORTUNY na fotbal, ale vždycky tam nechám i pár drobných na Zlatých 11 - tak třikrát až pětkrát týdně.

Vyhrál jste někdy nějakou větší výhru?

Žádné miliony to nikdy nebyly. Občas se mi vrátí vklad nebo něco málo navíc. Nejvíc jsem vyhrál asi 800 stovek na Denním čísle. To je hra, kde se losuje číslo sázenky.

FORTUNA od listopadu pozměnila hru ZLATÝCH 11, aby hráči více vyhrávali. Všiml jste si této změny?

Paní na okýnku ve Fortuně mi o tom povídala. Pak mi nabídla akci, že když vsadím dva sloupce, dostanu další dva zadarmo. Samozřejmě že jsem to využil, bych byl blbej, kdyby ne. Akci tam maj do konce listopadu, tak si to dám ještě párkrát. Když nad tím tak přemýšlím, asi je fakt, že se mi teď častěji vrací vklad, ale kdo ví, třeba mám teď jen víc štěstí na čísla.

Sázíte vlastní čísla nebo využíváte možnosti náhodného tipu?

Sázím na fotbal, protože si myslím, že tomu rozumím. Ale šťastná čísla mi nic neříkají, ani nevím, podle čeho bych je vymýšlel. Takže vždycky dávám náhodnej tip, aspoň to má paní na okýnku rychle hotový.

Co pro vás hra Zlatých 11 znamená?

Je to zábava a třeba se to štěstí jednou unaví a sedne i na vola jako jsem já a vyhraju ty miliony.