Legendární česká sázková společnost odstartovala svou pokerovou nabídku s pompou a nabízí nejširší sortiment online pokerových her na českém trhu. Díky propojení s mezinárodní sítí iPoker si můžete užít herní akci kdykoliv a na jakémkoliv zařízení. Nyní máte možnost vyzkoušet si cash game, speed poker cash game, multi-table a sit & go turnaje ve variantách Texas Hold'em, Omaha, Six Plus Hold'em nebo Omaha Hi-Lo.

Připojte se zdarma, utkejte se s hráči z celého světa a získejte bonusy díky novému systému odměn.

Jak si zahrát zdarma o reálné peníze?

Fortuna nabízí možnost zahrát si některé pokerové turnaje bez placení vstupu. Takzvané freerolly jsou turnaje se vstupem zdarma, ve kterých můžete hrát o reálné peníze. Každý měsíc jich na Fortuně najdete několik, stačí se jen přihlásit do aplikace Fortuna Poker a zaregistrovat se do některého z turnajů Fortuna Freeroll v pokerovém lobby. Hrát můžete na webu i v aplikacích na mobilu i počítači. Pokud ještě nemáte účet u Fortuny, založte si ho a získáte navíc vstupní bonus.

Ale to není vše! Můžete také získat vstupenku do turnaje v hodnotě 10 €. Stačí se zaregistrovat a ve formuláři vybrat možnost „Získej 10 € na poker turnaj“ nebo použít promokód POKER10. Poté vložte na své hráčské konto alespoň pětistovku a bonusová vstupenka je vaše. Můžete si pak vybrat turnaj dle svého gusta a užít si hru naplno. Vstupenku je nutné uplatnit jednorázově a máte na to dva měsíce.

Spolu s novou pokerovou platformou spouští Fortuna také bonusový systém odměn pro své hráče. Fortuna Poker Status vám umožňuje získat rakeback ve výši 5–20 % podle vaší úrovně statusu Bronze, Silver, Gold nebo Diamond. Čím více budete hrát, tím vyšší status získáte a tím větší odměnu můžete očekávat.

Tak neváhejte a zapojte se do pokerové hry na Fortuně!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.