Pryč se zrohovatělou a rozpraskanou kůží na chodidlech!

Zrohovatělá kůže vzniká převážně na místech, která jsou vystavena většímu tlaku a tření. Pokud je  kůže drážděna opakovaně, vzniká ve větší vrstvě a je pak vysušená, tvrdá a velmi snadno popraská. Nevypadá hezky a může s sebou přinášet i zdravotní komplikace ve formě tzv. kuřích ok, infekcí, plísní a v extrémních případech  i problémy ortopedického rázu. Peeling zrohovatělé pokožky na chodidlech můžete nyní provádět za pomoci zázračných samoslupovacích ponožek, které obsahují takové přírodní výtažky, díky nimž se zrohovatělá pokožka bezbolestně a bezpečně sloupne. Navíc je efekt na rozdíl od mechanického odstraňování dlouhodobý! To, že je tato samoslupovací maska na nohy novým trendem, nám potvrdil i marketingový manažer firmy, která výrobek dodává na český trh prostřednictvím eshopu www.salondoma.cz, pan Jiří Vorel.

" Samoslupovacích ponožek jsme k dnešnímu dni na českém trhu prodali již více než deset tisíc kusů, " sdělil nám konkrétně.

Autor: www.salondoma.cz

Jak ponožky vlastně fungují?

Peelingové ponožky obsahují celou řadu přírodních látek, jako jsou výtažky z papáji, citrónu, jablka, pomeranče a heřmánku. Nejen, že díky tomu krásně voní, ale vašich nohám se dostane té nejvybranější péče. Již po dvou hodinách působení výše zmíněných přírodnich látek odumřelá pokožka odpadává a po ní vám zůstanou jen heboučké nohy příjemné na dotek. Zpočátku se sice zrohovatělá pokožka ještě tu a tam objeví, ale po dvou týdnech pravidelné péče si můžete být jisti, že bude definitivně pryč.

Autor: www.salondoma.cz

Návod na použití:
 
1.Omyjte a osušte si chodidla.
2. Vyjměte masku z obalu a odstřihněte její vršek ve sváru nůžkami.
3. Nasaďte masku na chodidla a nechte působit 2 až 3 hodiny, poté opláchněte vodou.
4. Stará pokožka se začne odlupovat během 5 - 10 dnů v závislosti na její struktuře. Neodstraňujte  odlupující se pokožku ručně ani žádnými instrumenty.
Autor: www.salondoma.cz

Péče v pohodlí domova!

Jistě vás potěší i fakt, že ušetříte mnoho času, který běžně trávíte na pedikúře, a to díky tomu, že si peelingové ponožky můžete nasadit v pohodlí domova kdykoliv během volné chvíle a pak už jen relaxovat. Vyvarujte se používání samoslupovací masky v případě, že trpíte ekzémy nebo máte pokožku na nohou podrážděnou např. od sluníčka.

Autor: www.salondoma.cz

Zkušenost paní Lenky

Samoslupovací masku na nohy jsem použila v průběhu roku už podruhé a jsem s ní velice spokojená,“ říká paní Lenka z Brna. „I když mi je teprve 39, měla jsem posledních pět  let  veliké potíže s tvrdou kůží a kuřími oky na nohách. Začalo to hned po porodu, kdy jsem se o sebe kvůli starání se o malou Vanesu trochu přestala starat. No a když jsem pak zašla na pedikůru, odstranění tvrdé pokožky na nohách skalpelem mi způsobilo to, že mi kůže začla tvrdnou ještě rychleji a tvořily se mi rychleji bolestivámísta jakoby jizvy.  Letos na jaře mi kamarádka poradila, že existuje lepší možnost, a tak jsem si na internetu zakoupila tzv. samoslupovací ponožky. Bylo to koncem jara a já chtěla vyrazit mezi lidi v otevřených botách. Fungovalo to skvěle. Po jednorázové asi dvouhodinové aplikaci se mi do 2 týdnů kůže na patách, na bříškách palců a kotnících prstů kompletně sama sloupla. Nohy mi vydržely v bezvadné kondici až do teď. Teď na podzim do toho jdu znovu, aby byl efekt ještě lepší.“

Autor: www.salondoma.cz
 

Pokud i vy toužíte po hladkých nohách, navštivte eshop www.salondoma.cz, kde si můžete speciální ponožky zakoupit. Navíc jako bonus získáte originální dárek v hodnotě až 200 Kč pro někoho blízkého.