Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gynekologická show a live sex

 (Autor: Schmiedberger)
17. září 2013
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Petr Novotný se zkrátka nezdá. V dalším díle svého nového pořadu Novotný za humny na televizi Relax bude společně s Helenou Vondráčkovou a Romanem Skamene vyprávět o svých zážitcích z dovolené v Thajsku. Navštívili tam totiž společně nejeden erotický bar a to hned několikrát!

Jak Petr Novotný sám okomentoval: „Nikdy bych nevěřil , co všechno ty Thajky dokážou vystřelit a hlavně jak daleko! Vzduchem tam létají ping pong míčky, ale to je to nejmenší. Když už létali živí kanáři, to jsem se teprve divil. Je to opravdu exkluzivní gynekologická show.“ Roman Skamene vždy rád vyhledává první řady divadla.  Když na něj ale tentokrát vyletěl živý a zmatený kanár! Mohl si to pro tentokrát radši odpustit!

Foto:  Schmiedberger

Do Thajska se ale nejezdí jen pro zážitky z gynekologické show, ale také pro to abyste si mohli zkusit sex na živo. Sex na živo si Petr málem nedobrovolně vyzkoušel. Jednou takhle vyrazili opět do erotického baru s Karlem Šípem. Posadili se do prvních řad a čekali, co se bude dít. Na pódiu se objevila zdatná Thajka a vybrala si z hlediště svou oběť. Naštěstí, určitě bohatšího a lukrativnějšího Němce a doslova ho tam znásilnila v přímém přenosu! Vyděšený Karel Šíp se smál ještě hodiny a Petr utíkal rychle zpátky do hotelu, protože co by na to řekla jeho žena?!

Foto:  Schmiedberger

A co zažila v Thajsku na vlastní kůži Helena Vondráčková? A co ještě všechno zkusil Roman Skamene? To se můžete dozvědět v dalším díle pořadu Petra Novotného Novotný za humny, který se vysílá každou neděli od 20:15 na televizi Relax.

Foto:  Schmiedberger

V dalších dílech se objeví Jan Čenský a Petr Burian.