Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoce ve vlastním? A jako dárek klokan?

 (Autor: Hypoteční banka)
3. prosince 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Proč si hrát na Australany a trávit vánoční čas venku, když nemusíte? S Australskou hypotékou můžete na Vánoce bydlet ve vlastním.

 

V Austrálii mají takový hezký vánoční zvyk. Vždy se tam sejde celá rodina a udělá si na zahradě, nebo třeba někde v parku, velký vánoční piknik, ugriluje kotlety a případně se navíc vykoupe v oceánu a zahraje si beach-volleyball. No jo, jenže v Austrálii také nemají o Vánocích mínus deset, ale plus třicet. Trávit v Čechách svátky s rodinou při svíčkách v metrové závěji sněhu není zrovna romantická představa. Stejně tak je ale nemusíte trávit v cizím pronajatém bytě. Proč si neudělat Vánoce hezky v teplíčku vlastního domova?

Ano, přesně k tomu slouží Australská hypotéka od Hypoteční banky! Není to hypotéka na klokana, ani na koupi vlastní pláže u oceánu. Právě naopak, můžete si s ní zajistit pravé české teplo vlastního domova. Podobné teplo, jako mají o Vánocích Protinožci venku. Australská hypotéka je totiž přesně na takové byty a rodinné domky v České republice, ve kterých chtějí trávit Vánoce a konec roku Češi s  celou svou rodinu.

Kde je ale pak, kromě tepla, ta Austrálie, ptáte se? To je jednoduché, Australská hypotéka od Hypoteční banky je jednoduše celá obráceně. Čím vyšší hypoteční úvěr si vezmete, tím nižší a tedy výhodnější úrokovou sazbu od nás získáte. Za každý půjčený milion korun sleva z úrokové sazby o 0,1  p.b., celkově můžete získat úrokovou sazbu nižší až o 0,4 p.b.

Další výhodou Australské hypotéky je zvýhodnění poplat­ku za zpracování hypotečního úvěru, který klienti s úvěrem ve výši 70 % zástavní hodnoty nemovitosti vůbec neplatí. Klienti s úvěrem ve výši 85 % zástavní hodnoty zaplatí pouze 2900 Kč a tím ještě více ušetří náklady na pořízení vlastního bydlení.

Udělejte to obráceně i vy! Více o Australské hypotéce najdete na webu Hypoteční banky nebo se na Australskou hypotéku zeptejte našeho bankéře, navíc i po pracovní době a video hovorem z pohodlí domova přes Virtuální pobočku.