Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší restaurace se slevou? I to je možné!

 (Autor: www.kuponplus.cz)
17. září 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

Většina z nás již slyšela a využila služeb slevových portálů, které jsme postupně začlenili jako nezbytnou součást do našeho každodenního života, a to hlavně díky tomu, že se nám pomocí slevových portalů otevřela řada nových možností, které jsme si dříve nemohli dovolit.

A jaké slevy nás nejvíce baví? Rozhodně nejzajímavější jsou nabídky v restauracích. Objevením slevového serveru jakým je KuponPlus.cz jsme navíc nedávno zjistili, že existuje mnohem lepší způsob, jak využít slevové nabídky v gastronomii. Nový přístup nám umožnil zajít do nejlepších restaurací v Praze! Velice často se stávalo, že jsme prohledávali slevové nabídky na internetu a našli jsme si restauraci, která nás zaujala, ale jídlo, na které se sleva vztahovala, nám příliš nevyhovovalo či měli jsme chuť na něco jiného. A tak jsme v průběhu zjistili, že jsme vyhledávali slevové nabídky spíše dle jídel, a nikoliv dle restaurací, do kterých bychom chtěli skutečně zavítat. Brali jsme to jako akceptovatelné omezení vysokých slev. Nyní ale vidíme, že tohoto omezení není vůbec třeba!

Foto:  www.kuponplus.cz

Setkání se slevovým serverem www.KuponPlus.cz a jeho zcela odlišným modelem poskytování slev, kde si kupujeme slevový kupón, s kterým můžeme navštívit restaurace, do kterých obvykle nemáme možnost ani zajít, je tak přínosné! Nejsme výběrem či množstvím jídel omezeni, vysoká sleva vztahuje na vše. Ihned poté jsme již začali cíleně vyhledávat kvalitní restaurace, které nás doopravdy zajímají, abychom slevu vyzkoušeli bez omezení.
Co nás především příjemně překvapilo, byla vysoká kvalita restaurací, které mají v nabídce. Je třeba podotknout, že se na stránkách www.Kuponplus.cz neustálé objevují restaurace, které na jiných slevových serverech nikdy neinzerují. Například nyní je na stránkách 52% sleva na veškerá jídla v T.G.I Friday’s!

Foto:  www.kuponplus.cz

Proslulá restaurace T.G.I Friday's momentálně slaví své 15. narozeniny v České republice a v průběhu doby svého podnikání se etablovala jako jedna z nejlepších restaurací v Praze. Ceny v restauraci jasně odpovídají kvalitě jídel a přepychovému servisu. Ano, jsou o něco vyšší než průměrné, ale s KuponPlus.cz tam určitě zajdeme, abychom konečně zkusili tyto světoznamé americké hamburgery, steaky, a pravá vyhlášená křídla Buffalo!

Foto:  www.kuponplus.cz

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině