Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka mrtvého Tadeáška (†4 měs.) znovu šokovala: Nic se nestalo, prohlásila!

Autor: chal - 
10. června 2020
18:29

Případ úmrtí čtyřměsíčního Tadeáška z Mělnicka vzbudil velké vášně. Chlapeček zřejmě zemřel na syndrom náhlého úmrtí, jeho matka se svým přítelem pak zazmatkovali a tělíčko strčili do batohu, který zatížili kameny a hodili do řeky Labe. Matka nyní šokovala, když prohlásila, že se nic nestalo.

Matka nahlásila chlapcovo zmizení s tím, že kočárek s dítětem někdo ukradl, zatímco spala v parku hořínského zámku. Skutečnost ale vyšla rychle najevo.

Policisté se případem nadále zabývají a zjišťují, k čemu přesně vlastně došlo. Klučík podle nich zřejmě nezemřel násilnou smrtí, vyšetřují ale, jestli v jeho smrti nesehrály roli drogy.

Tadeáškova matka mezitím jako kdyby na svého synka zapomněla. Podle svědků na veřejnosti působí vesele, chodí s kamarádkami na víno a směje se. Po nešťastné události vydala prohlášení na facebooku, svůj profil pak ale smazala.

Video  Policisté našli tělo Tadeáška (†4 měs.).  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Šanci promluvit o případu a vysvětlit, proč hodila mrtvého synka do řeky, dostala od serveru eXtra.cz, jehož redaktoři za ní přijeli do Neratovic. Přestože Tadeáškova matka odmítla mluvit, stihla vyřknout šokující větu. „Nic se nestalo,“ uvedla údajně podle webu a redaktorovi zavřela.

Server kontaktoval i Tadeáškova biologického otce, který prý usiluje o zapsání na jeho rodný list a chce chlapci uspořádat důstojný pohřeb. „Ještě je na patologii, čekáme pořád na tělo. Tento týden bychom mu chtěli s jeho babičkou udělat pohřeb. Ještě tam bude táta Veroniky. To je slušný chlap. Ona tam být nesmí. Nikdo ji tam nechce. Tadeáš si zaslouží klid,“ sdělil eXtra.cz.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání