Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr (†26) při nehodě u Černožic zabil Viktorce (4) rodiče! Jeho táta chce holčičce pomoci

Autor: jel, rc - 
10. června 2020
12:42

Tragická nehoda, která se stala koncem května u Černožic, otřásla celým Českem. Při havárii zemřeli tři lidé a čtyřletá holčička skončila v nemocnici v kritickém stavu. Viníkem nehody byl zřejmě řidič BMW Petr (†26), který jezdil jako šílenec a na dopravní předpisy doslova kašlal. Přitom prý svému otci slíbil, že už takhle jezdit nebude. Táta viníka nabídl finanční pomoc holčičce, která nehodu přežila. 

Petrův otec je údajně úspěšný podnikatel. Nedaleko místa, kde k tragédii došlo, má prý velký dům a věnuje se především realitám. Svého syna měl už roky chránit a dostávat ho z průšvihů. Petr, který na silnici hazardoval a jezdil nebezpečnou rychlostí, už prý dokonce jednou přišel o řidičský průkaz a údajně málem skončil ve vězení.

Podle zdroje serveru expres.cz měl bezohledný řidič svému tátovi před časem dokonce slíbit, že bude jezdit opatrně a zběsilého závodění na silnici nechá. To ale zřejmě nedodržel. Nevarovala ho ani skutečnost, že se mu při autonehodě před lety zabila maminka, a to dokonce pouhých pár kilometrů od místa, kde zemřel Petr.

Video  Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4) 
Video se připravuje ...

Zdrcený Petrův otec prý nabídl rodině holčičky, která se zotavuje v nemocnici, finanční pomoc. „Postavil se k tomu jako chlap. Prý chce zaplatit všechno, co nezaplatí pojišťovna,“ prozradil podle expresu na sociálních sítích jeho známý. Zda rodina pomoc přijme, je zatím otázka. „O jisté pomoci ze strany viníkova otce jsem slyšel. Teď záleží na rodině, jak se rozhodne,“ prozradil serveru člověk, který je v kontaktu s příbuznými zraněné holčičky, která patrně kvůli Petrovi přišla v nízkém věku o oba rodiče.  

Viktorka utrpěla otřes mozku, zlomeninu kosti v hrudníku, která jí tlačila na plíce a způsobovala dýchací potíže a další zranění. Holčička v pondělí podstoupila operaci a její stav se pozvolna zlepšuje.  „Operace Viktorky dopadla na výbornou, je po operaci a je v pořádku,“ napsal na sociální síť facebook rodinný přítel s tím, že se ji lékaři chystají pomalu zkoušet odpojovat od přístrojů a probouzet z umělého spánku. 

Vlna solidarity na sociálních sítích mezitím míří do oblak. Na transparentním účtu má holčička již přes 500 000 korun.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání