Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamioňáka Radka s manželkou zabil bezohledný řidič BMW: Kolegové mu připravili dojemnou poctu

Autor: jel - 
2. června 2020
17:44

Vlnu nevole vzbudila na internetu tragická nehoda, která se stala v neděli u Černožic na Královéhradecku. Petr N., který řídil BMW, podle svědků na pravidla silničního provozu kašlal. V osudný den se měl, údajně při předjíždění v extrémně vysoké rychlosti, čelně srazit s jiným autem a tím přivodit smrt nejenom sobě, ale také dvěma členům posádky protijedoucího osobáku. Při nehodě zemřel profesionální řidič Radek i jeho manželka. Jejich dcerka skončila těžce zraněná. Radkovi kamarádi na zesnulého kamioňáka dojemně zavzpomínali.

Čtyřletá dívenka skončila v kritickém stavu v nemocnici. „Je napojena na umělou plicní ventilaci,“ uvedl mluvčí hradecké nemocnice Zdeněk Tušl. Mladý řidič bavoráku se na sociálních sítích chlubil například tím, že v obci jezdí rychlostí 130 km/h. V osudný den měl podle všeho jet ještě rychleji!

Navíc ho k zodpovědnosti na silnici podle známého nedovedla ani tragédie, která se mu v minulosti stala. Jeho maminka měla zemřít během dopravní nehody, kterou způsobil opilý řidič.

Známí a přátelé kamioňáka Radka, který při strašné nehodě zemřel, na svého kolegu vzpomínají na stránkách, kde se sdružují řidiči z povolání. V pondělí dokonce na jeho počest ve 12 hodin v poledne na silnicích troubili a auta si ten den označovali černou stuhou.

„R.I.P., kolega. Dnes ve 12 hodin se bude troubit. Jestli máte černé stuhy na zrcadlo, dejte si je. Zemřel kolega i s manželkou a dcera je v nemocnici,“ vyzval v pondělí ráno správce stránky. Mnoho lidí pod příspěvkem vyjádřilo rodině soustrast. „Kolega náš... upřímnou soustrast všem pozůstalým," napsal například Pavel. 

„Radka, otce holčičky, jsem znal a byl to fajn chlap... Nezasloužili si umřít,“ okomentoval příspěvek známí. „Opatruj se tam nahoře,“ vyjádřil se jiný uživatel.

Jirik-ta ( 4. června 2020 18:03 )

Pocta k čemu. Že řidičák dostane každý mentál. Podle značky vozu(BMW)=lepší lidi=generální pardon. Jen ta zubatá ta generální pardon nezná. Jen si trubte a uctěte památku všech ubožáků co na silnici vůbec nepatří.

yokky ( 2. června 2020 20:29 )

Radeji v pekle😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

yokky ( 2. června 2020 20:27 )

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Georgenakloneny ( 2. června 2020 19:46 )

K tomu není co dodat. OBROVSKÁ TRAGÉDIE na straně JEDNÉ zcela zničené rodiny podotýkám NEVINNÉ... na druhé by bylo lépe KDYBY se ZABIJÁK( P. ) vůbec NIKDY NENARODIL ! Tohle opravdu není Fér a RODIČE toho SEBESTŘEDNÉHO VRAHA v BMW - by měli CELOŽIVOTNĚ FINANČNĚ KOMPENZOVAT ÚJMU ČTYŘLETÉ HOLČIČCE která přišla mžikem okamžiku o OBA SVÉ MILUJÍCÍ RODIČE pokud to vůbec PŘEŽIJE ! Přeji ji hodně sil a zdraví....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání