Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Utrpení Terezy: Peklo na cele se spoluvězeňkyní!

Autor: chal - 
9. června 2020
05:10

Tereze H. (24) nevoní její spolubydlící z cely. A to doslova. Dotyčná trestankyně si totiž údajně příliš neláme hlavu s hygienou, nemyje se a nosí stále to samé oblečení, což je ve čtyřicetistupňových vedrech, která v současnosti v Pákistánu panují, smrtící kombinace.

Vězení není žádný med a své o tom ví i nejslavnější Češka v Pákistánu Tereza H. Rodačka z Uherského Hradiště, která sedí ve vězení kvůli pašování heroinu, tráví v base už skoro dva a půl roku. Za tu dobu si prošla mnohým. Několikrát držela hladovku, často se musela stěhovat do jiné cely a také bojovala se zdravotními problémy.

Kvůli vysokým teplotám, které v Pákistánu v jarních a letních měsících panují, napsala Tereza další kapitolu svých vězeňských strastí. Problémem je její spolubydlící z cely. „Podle mého zdroje je na ni Tereza hodně naštvaná, protože se už několik dní nesprchovala,“ uvedl pro Blesk.cz pákistánský novinář Aršád Alí.

Zatímco Tereza se koupe každý den, spoluvězeňkyně má k osobní hygieně zjevně mnohem benevolentnější přístup, což se negativně projevuje zápachem. „Tereza se jí zeptala, jestli by se nevysprchovala, ale ona to odmítla,“ doplnil Aršád. Mladá Češka se ovšem se ženou zavřenou také kvůli drogové kriminalitě příliš nemazala a podle žurnalisty jí natvrdo sdělila, že smrdí.

Dotyčná vězeňkyně se podle Aršádova zdroje zhruba týden nevykoupala, ani nepřevlékla. Teploty v Láhauru, kde je Terezina věznice, v posledních dnech přitom atakují čtyřicetistupňovou hranici. V noci pak klesají ke třiceti stupňům. Tereza se s nepříjemnou situací nehodlá smířit a už si stěžovala dozorcům, uzavřel Aršád Alí pro Blesk.

Pákistánští celníci zadrželi Terezu Hlůškovou 10. ledna 2018 na letišti v Láhauru a v jejím kufru našli téměř devět kilogramů heroinu. Tereza tvrdí, že je nevinná. Na začátku roku za pašování opiátu vyfasovala osm let a osm měsíců vězení, proti rozsudku se odvolala. Na odvolací soud stále čeká.

babatomanija ( 11. června 2020 15:11 )

Mělo by se psát také o něčem přínosněkším. Proč nastala "móda" nabízet brigády namísto HPP? Zaměstnanec si ak musí sám hradit zdrtavotní a socizdravotní i spociální pojištění, čili pár tisíc měsíčně. Pomalu už normální pracovní ponměr nenípoměr v nabídkách není.

j_dc_cv ( 10. června 2020 22:47 )

Tvl, to jsou kraviny. Kdo to vymejšlí?

poky-f ( 10. června 2020 12:32 )

HNUSNÁ osoba , jen ať si užije !!

ance53 ( 10. června 2020 12:11 )

Proč o ní,máme pořád číst???Má to,co si zaslouží...

Kacah ( 10. června 2020 10:18 )

Když přestoupila na muslimskou víru, třeba si ji nějaký stařičký boháč vybere jako matraci a zůstane tam.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání