Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Viktorka (4) přežila nehodu u Černožic: Po operaci ji čeká probuzení z umělého spánku

Aktualizováno -
8. června 2020
16:37
Autor: rc - 
8. června 2020
05:20

Při tragické nehodě u Černožic přišli o život tři lidé. Mladý řidič BMW Petr N. (†26) - viník nehody, profesionální řidič Radek Ž. (†40) a jeho partnerka Jana V. (†30). Tragédii přežila jen jejich čtyřletá Viktorka, která tak z minuty na minutu osiřela. Viktorka prodělala náročnou operaci, ovšem už je z nejhoršího venku a lékaři se ji chystají pomalu probouzet z umělého spánku! Ovšem o rodinu přišla i jejich pětiletá fenečka Sendy. Příbuzní tragicky zesnulého páru se o ni nemohou starat, a tak pejsek hledá nový domov.

Stačila chvíle a životy dvou rodin se nenávratně změnily. U obce Černožice na Královéhradecku došlo k tragické nehodě, při níž vyhasly tři životy. Mladý řidič Petr N., který miloval rychlou jízdu, svým BMW ve velké rychlosti přejel do protisměru, kde se střetl s vozem, v němž cestovala tříčlenná rodina. Svědci nehody uvedli, že se oba dva řidiči snažili střetnutí vyhnout, ovšem marně.

Holčička podstoupila operaci obličeje

Vozidla se srazila ničivou silou. Petr N., který kvůli svému nebezpečnému manévru nehodu způsobil, vyletěl údajně z vozidla. Na místě zemřel i šofér druhého vozu profesionální řidič Radek. Jeho partnerku Janu se snažili záchranáři marně oživovat. Přežila pouze Viktorka, dcerka Radka a Jany, která byla v kritickém stavu převezena do nemocnice.

Video  Petr se řítil obcí 130 km/h, pak zabil rodiče malé holčičky (4) 
Video se připravuje ...

Prokleté Černožice? Za poslední rok tu zemřelo 7 lidí včetně dvou dětí!

Viktorka utrpěla sice jen lehký otřes mozku, utrpěla ale zlomeninu kosti v hrudníku, která jí tlačila na plíce a způsobovala dýchací potíže. Holčička v pondělí podstoupila náročnou operaci spodní čelisti, do které jí lékaři podle rodinného přítele implantovali dráty a náročná operace dopadla dobře!  „Operace Viktorky dopadla na výbornou, je po operaci a je v pořádku,“ napsal na sociální síť Facebook rodinný přítel s tím, že se ji lékaři chystají pomalu zkoušet odpojovat od přístrojů a probouzet z umělého spánku.

Další "oběť" nehody?

Na rodinu navíc doma čekala jejich fenka Sendy. „Je to pětiletá fenečka, která zůstala po rodině, která zahynula tragicky u Černožic. Byl to mazlíček a teď je najednou v útulku. Rodina pozůstalých nemá sílu se o ni starat. Je to strašná tragédie, která postihla i toho nešťastného pejska,“ napsala na sociální síť facebook Anet Ž., která pro fenku hledá nový domov.

„Bohužel máme už doma čtyřnohých kamarádů několik a nevím, jak by se Sendy tvářila na naše malé psí slečny,“ vysvětluje, proč se sama nemůže fenky ujmout. Příspěvek se rázem začal šířit a sdílelo ho víc jak dva tisíce lidí. O Sendy velmi rychle už projevila zájem řada lidí. „Sendy je zatím zamluvená, děkuji všem za sdílení, bylo vás kolem dvou tisíc,“ děkuje všem Anet.

Adyka ( 8. června 2020 10:36 )

Také si myslím, že to není dobré řešení. Až holčičce sdělí, že rodiče již nejsou, bude se jistě ptát na pejska.Oni nemohou vědět, jak byla na fenku citově vázána. Toto by měli řešit, až poté, jak se vyvine sytuace. Raději bych dala pryč jednoho z jejich smečky. Nechápu, jak mohou přijmout do výchovy malou, když nejprve řeší co se psem!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání