Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Petr (†26) miloval rychlou jízdu v BMW: Zabil sebe i rodiče malé holčičky (4)

Autor: jp, shp - 
2. června 2020
05:00

Miloval rychlou jízdu a možná právě za ni zaplatil životem. Petr N. (†26) naboural v neděli dopoledne se svým BMW na Hradecku do osobního vozidla, ve kterém jel pár s malým dítětem. Riskantní jízdou připravil o život nejen sebe, ale i oba rodiče. Dívenku (4) museli oživovat a nachází se v kritickém stavu v nemocnici.

Petr N. v bílém BMW na rovné silnici včera dopoledne údajně začal ve vysoké rychlosti předjíždět a v protisměru se střetl s protijedoucí octavií, ve které jel pár s malým dítětem.

Auta skončila mimo silnici a bavorák začal hořet. Na místě zemřel šofér BMW i muž (†40) a žena (†31) v druhém voze. „Dítě transportoval vrtulník do nemocnice ve velmi vážném stavu,“ uvedl mluvčí záchranářů Ivo Novák. Stav dívky je tak vážný, že ji museli oživovat, uvedla FTV Prima. „Je napojena na umělou plicní ventilaci,“ uvedl mluvčí hradecké nemocnice Zdeněk Tušl. 

Syn bohatého podnikatele

Petr N. byl ve svém okolí známý jako milovník nadupaných vozů. V minulosti syn vlivného východočeského podnikatele už boural a dokonce údajně přišel na čas o papíry. Uživatelé sociálních sítí upozorňují na video, které Petr N. nahrál na internet krátce před nehodou. Chlubí se v něm, jak se obcemi řítí rychlostí 130 km/h!

Zemřela tam jeho máma

Mladík se nepoučil ani z neštěstí, kdy jeho matka zemřela před lety na stejné silnici jako on vinou nezodpovědného šoféra. „Zemřela kvůli opilému řidiči, a proto jsem mu i říkal, že tím spíš má jezdit opatrně. Psal, že jezdí rychle, ale že to má v ruce,“ poznamenal muž, který Petra N. znal.

Marek Pekar ( 2. června 2020 21:01 )

Ještě by mohlo dojít taky na toho ***a podnikatelskyho

Marek Pekar ( 2. června 2020 20:21 )

Dobře mu tak svini zkurveny. Synacek nejakyho ***a!!

JaNat ( 2. června 2020 18:46 )

Chudáci rodiče a malá. Ten hajzl si to zasloužil. BMW blb, naštěstí zhebl a nezavraždí další. Tohle je totiž vražda, nic jiného. Hou.no v mozku, tak se alespoň naparoval s bavorákem. Takhle měl skončit i ten grázl do zavraždil Marušku, ten pardál už je na svobodě a žije si svůj život dál, Marušce ho ale vzal, jenže to mu asi jeho rodiče odpustí, rozmazlence jednoho vražedného.

Fafejta ( 2. června 2020 18:08 )

Jen doufám že se syn pana podnikatele nestihl rozmnožit, aby se tyto debilní geny nešířili. Asi ani pan pondikatel není žádný lumen, když synáčkovi koupil takové auto, když je přitom zralý mentálně tak na tříkolku (jezdit 130 v obci může jen úplný dement). Jeho mi teda opravdu líto není.
Bohužel s sebou vzal nevinné a dítěti - doufám že přežije - vzal nejkrásnější roky života.
Usmaž se v pekle šmejde.

Georgenakloneny ( 2. června 2020 16:59 )

Já VÁM DÁM BLOKOVAT DISKUTUJÍCÍ za NÁZOR - FAKTA a hlavně PRAVDU !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání