Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Koronavirus v Pákistánu nahrál pašeračce Tereze! Dostane se z vězení na kauci?

Autor: DH - 
29. března 2020
05:01

Pákistán se podle zdrojů Blesku v zemi chystá hromadně propustit řadu vězňů na kauci, aby zabránil šíření koronaviru v přeplněných zařízeních. Opatření by se patrně mělo dotknout i Češky Terezy Hlůškové!

Žena původem z Uherského Hradiště, která si odpykává nepravomocný trest 8 let a osm měsíců za pašování heroinu, je podle zdroje Blesku v současnosti stále za mřížemi, ale už v pondělí má soud rozhodovat o tom, zda ji propustí na kauci z vězení, kde bude po dobu šíření nákazy koronaviru přebývat a jak dlouho ještě zůstane v Pákistánu.

Ministerstvo spravedlnosti v Pákistánu se k těmto krokům uchýlilo, protože v zemi stále rapidně přibývá nakažených novým typem koronaviru a jednou z největších hrozeb pro šíření jsou přeplněné věznice v zemi.

Podle dokumentů, které se do redakce Blesku dostaly, půjde ven na kauci až polovina vězňů v Pákistánu. Podmínkou pro ně je, aby neměli trest delší než sedm let, jejich prohřešek byl mírnějšího charakteru nebo byli stále vyšetřováni. U žen je pak měřítko jiné. Z vězení jich půjde většina. Některé weby odhadují, že místo šestačtyřiceti tisíc vězňů bude mít Pákistán o 20 tisíc méně.

Pákistán těmito kroky následuje další státy, které také část vězňů propustily na svobodu v rámci opatření proti světové pandemii koronaviru. V zemi je v současnosti 1408 nakažených a jedenáct osob nákaze podlehlo.

hubaucpanakoblihou ( 29. března 2020 12:41 )

Že nastavuje svou 3,14ču za peníze kdekomu, i když z těch peněz neplatí daně - budiž. Ale pašování drog - ať tam chcípne.

dave260377 ( 29. března 2020 12:28 )

a ty nejvetší blb

malizmirka ( 29. března 2020 11:52 )

Jen at si tam tu kurvicku nechaji.

inocenta ( 29. března 2020 11:28 )

Před propuštěním by se ale měl udělat test, jinak by to naopka mohli roznášet venku, nejen po vězení.

kurna1 ( 29. března 2020 11:20 )

Ona si nic jiného nezaslouží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání