Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kaskadérský kousek opilému zbohatlíkovi nevyšel: Brutální zranění po skoku do bazénu!

Autor: rc - 
7. června 2020
06:45

Ve velkém stylu se rozhodl oslavit kulatiny Dimitry Prigorodov. Ruský bankéř pronajal luxusní chatu, kam pozval všechny své přátele, které se navíc rozhodl pobavit kaskadérským kouskem. Skupinka popíjela u vnitřního bazénu a oslavenec se rozhodl, že skočí do bazénu z okenní římsy. Při skoku však proletěl sklem kolem bazénu a skončil s těžkými zraněními v nemocnici!

Kulaté narozeniny by se měly slavit ve velkém stylu se všemi přáteli. Toho si byl dobře vědom Dimitry Prigorodov, který minulý týden slavil třicátiny. Pro své přátele se rozhodl uspořádat velkolepou párty a kulatiny s nimi pořádně zapít. Pronajal si proto chatu, kam všechny své blízké pozval. V chatě nechyběl vnitřní bazén, kam se všichni přesunuli, aby si užili vodních radovánek a popili alkohol. Dimitry, který se živí jako bankéř, se rozhodl zkusit kaskadérský kousek.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jump into the pool то самое видео #деньрождения #треш #tiktok #ужасы #covid_19 #pool #jumping #jump

Příspěvek sdílený Dimitry Prigorodov (@lil__di13),

 

Ovšem skok do bazénu dopadl katastrofálně. Dimitry se rozeběhl a skočil šipku s tím, že dopadne přímo do vody. Bazén byl však ohraničen skleněným zábradlím a čerstvý třicátník proletěl sklem! Při skoku si přetrhal vazy, utrpěl pohmožděniny na hrudi a musel být převezen do nemocnice, kde prodělal dvě operace! „Slavili jsme a pili alkohol. Napadlo nás, že bychom to mohli zkusit a skočit,“ okomentoval svůj kaskadérský počin pro The Sun s tím, že toho nápadu vůbec nelituje. Jeho skok zachytila kamera a Dimitry dokonce video publikoval na sociální síti Instagram!

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Jirik-ta ( 9. června 2020 09:34 )

magnifique [maɲifik]

http­s://sl­ovnik­.sez­nam.cz­/pre­klad/f­rancou­zsky_c­esky/­magni­fique

Jana JJ ( 7. června 2020 09:42 )

Zjevně bankéř z úseku rizikových investic

Zobrazit celou diskusi