Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Selfie se zadkem? Dívka si nevšimla, že na fotce zvěčnila intimní chvilku svého přítele

Autor: jžk - 
5. června 2020
22:35

Komu by se ještě nestal trapas na sociální síti? Dvaadvacetiletá Shannon z Gloucestershire si chtěla jen udělat hezkou fotku v zrcadle, mezitím co její přítel používal toaletu. Zradilo ji však druhé zrcadlo!

Virální fotografii zveřejnila na svůj instagramový účet, kde ji mohl kdokoliv vidět po 37 minut. Dle jejích slov padli s přítelem smíchy, když si vetřeleckého odrazu zadnice všimli. "O můj bože, musím to hned smazat, smála jsem se," řekla Shannon v rozhovoru pro UniLad.

Zábavnou historku sdílela ve skupinové konverzaci se svými kamarády, kteří ji přiměli fotografii opět nahrát, tentokrát na twitter. "Měla jsem tuto fotku na instagramu přes půl hodiny, než jsem si všimla, že si v ní můj přítel vyloženě VYTÍRÁ P***L!" napsala k příspěvku, který získal přes 127 tisíc lajků.

Snímek, který pobavil internet, však vzbuzuje i celou řadu otázek. Nejčastěji se lidi podivovali, proč byli Shannon s Henrym ve stejnou chvíli v koupelně, když vykonával potřebu. "Já se už fotila a jemu to bylo jedno, prý by prasknul," vysvětlila. Jiným přišel podezřelý nedostatek toaletního papíru, kterým si muž vytíral svou zadnici. Na to jim přišla odpověď od vtipálka, že jím šetří kvůli koronaviru.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi