Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé video: Sexy motorkářka spadla v obrovské rychlosti! Odnesl to její zadek

Autor: jel - 
23. května 2020
17:06

Mladá kráska Angelina, která pochází z ruského Soči, miluje jízdu na motorce. Na svém instagramovém profilu, kde má 36 tisíc fanoušků, pravidelně sdílí fotky se svým milovaným strojem Kawasaki Ninja. Jedna z vyjížděk na stroji však byla pro Angelinu téměř osudná. Mladá kráska ve velké rychlosti nezvládla řízení a měla hrůznou nehodu. Z motorky musela seskočit! K údivu všech však vyvázla jenom s modřinami.

V místě, kde je maximální povolená rychlost 90 km/h, jela krásná kaskadérka téměř dvousetkilometrovou rychlostí. Podle některých uživatelů instagramu se dívka zapojila do ilegálního závodu s autem. Angelina děsivý incident natočila na kameru, kterou měla na přilbě.

Video, na němž dívka seskočila z motorky, sdílela ruská Sochi24.tv. Na záběrech je vidět, jak Angelina ztratí kontrolu nad motorkou jedoucí rychlostí téměř 200 km/h a musí ze stroje seskočit. Pád na chodník vypadá opravdu hrozivě. „Celé tělo mě bolí, prosím záchranku,“ říká na videu kráska hned po pádu. Že vyvázla s pouhými drobnými zraněními, je opravdu zázrak.

„Nesahejte na ni... Prosím, lež a nehýbej se. Přežije to. Jak ti je?“ ptá se jeden ze svědků na záznamu nehody. „Uklidni se a dýchej, s ničím nehýbej a nech si helmu,“ radí přihlížející, který se očividně diví, že Angelina nehodu vůbec přežila.

Video  Sexy motorkářka spadla v obrovské rychlosti: Zázrakem skončila jen s odřeným zadkem!  - Instagram
Video se připravuje ...

Později však mladičká motorkářka sdílela na sociální síti fotky s obvazy, kupodivu všech vyvázla pouze s lehkými zraněními. „Při této havárii byla téměř nulová šance na přežití, ale měla jsem opravdu velké štěstí,“ svěřila se Angelina svým fanouškům na instagramu. Později přidala také fotografie s obvazy, podle vlastních slov neutrpěla ani jednu zlomeninu, ale tržné rány museli lékaři zašít. „Zadek pořád mám, sice odřený, ale je v pohodě,“ vtipkovala na síti o svém pozadí, které na fotkách ráda ukazuje.

.tg.bb ( 23. května 2020 19:25 )

Kdyby si vozila šunky v gazíku, mohla mít ještě (_!_) celou.

ruda43 ( 23. května 2020 19:11 )

Pěkná holka,ještě že to přežila,bylo by jí škoda..

oliiiii3 ( 23. května 2020 18:11 )

Ještě se měla u toho p o s r a t, a co dál

villon ( 23. května 2020 17:25 )

Sedřená p_r_d_e_l je jen předzvěstí smrti v přímim přenosu. To zase bude nářků na FB a škodolibích komentů na Blesku že do věčnejch lovišť komančů odešla další krásná motorkářka.

Zobrazit celou diskusi