Po netušeném vyhazovu z Ulice představitelka Ukrajinky Světlany Tereza Bebarová moc nezahálela. Jak v live streamu Blesku na začátku května oznámila, chystá vlastní pořad, na nějž se pečlivě připravuje. S fanoušky, kteří její odchod z nekonečného nováckého seriálu oplakali, řeší mimo jiné i to, co si má vzít na sebe a jak by mohla změnit svůj styl.

Nejvíc ji teď trápily vlasy, dvouměsíční zavření kadeřnictví se na nich značně podepsalo, ale vzhledem k rozvolnění opatření proti šíření koronaviru mohla opět zavítat ke svému oblíbenému kadeřníkovi, shodou okolností bývalému soutěžícímu z pořadu Peče celá země, jenž Bebarová moderovala.

Na instagram posléze zveřejnila svou dechberoucí proměnu z neupravené, nenalíčené a rozcuchané paní na elegantní první dámu. „Příprava na pilotní díl pokračuje. Už jste si taky oprášili svého kadeřníka?“ připsala ke koláži. Fanoušci jaksi nedokázali uvěřit, že je na fotografiích jedna a tatáž osoba.

„Bez make-upu vypadáte úplně jinak, ale hezká jste pořád,“ napsala jí jedna fanynka. „Dvě různé ženy!“ mínila další. Všichni ale její nový „look“ pochválili a nemohou se dočkat, s jakým projektem oblíbená dabérka vlastně přijde.  

VIDEO: Pravdu o stavu Laufera ví jen část rodiny! Gottová chce Rezkovou řešit na policii a Bebarová chystá překvapení

Video
Video se připravuje ...

Pravdu o stavu Laufera ví jen část rodiny! Gottová chce Rezkovou řešit na policii a Bebarová chystá překvapení Blesk TV

Fotogalerie
36 fotografií