Konec v Ulici přišel pro fanoušky jako blesk z čistého nebe. Pro Terezu ale úplně ne. „Producenti jí vyčítali spolupráci na Peče celá země. Jde o úspěšný projekt a vadí jim, že v něm Tereza vystupuje,“ řekl nám zdroj ze zákulisí nováckého seriálu.

Hereččina odpověď na naši otázku, zda skutečně v Ulici po 15 letech končí kvůli natáčení pořadu o pečení u konkurence, slova našeho zdroje de facto potvrdila. „Tuhle informaci vám nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit. Navíc takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne,“ napsala nejprve Aha! Bebarová. „Ze své strany mohu pouze říct, že já mám, co se týče učinkování v pořadu Peče celá země, svědomí čisté, protože v době, kdy jsem tento pořad podepisovala, mi na Nově smlouva končila, a navíc mi bylo řečeno, že moderace na konkurenční TV nikomu nevadí,“ dodala herečka, maminka dcer Sofie (1) a Klaudie (7).

Bebarová ve svém dalším vyjádření pro Aha! řekla, co jí jako důvod ukončení spolupráce sdělili producenti seriálu. „Vždy jsem se snažila být k projektu Ulice maximálně loajální a tohle byl první velký projekt za těch 15 let, který jsem neodmítla, i proto, že v té době byla linka Světlany v seriálu z důvodu mého těhotenství utlumena. Mně jako oficiální důvod konce v seriálu Ulice bylo řečeno, že si scenáristé už nadále nevědí s postavou Světlany rady, a s tím už moc nenadělám," napsala.

Bebarová odešla z Ulice už jednou – v roce 2012, když čekala první dceru Klaudii. Po porodu se pak ale do seriálu vrátila.

VIDEO: Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video
Video se připravuje ...

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií