Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trapas v přímém přenosu: Žena si došla na záchod uprostřed video hovoru s kolegy! Neuvědomila si, že ji všichni vidí

Autor: rc - 
5. dubna 2020
22:59

Kvůli pandemii koronaviru je mnoho zaměstnanců nuceno pracovat z domova. Taková práce má mnoho výhod, ovšem stejně tak nevýhod. Jedno z hlavních negativ na vlastní kůži zažila žena jménem Jennifer, která byla uprostřed online porady se svými kolegy. Jennifer si neuvědomila, že ji všichni kolegové vidí a s notebookem v ruce šla na záchod!

Do domácí karantény byli uzavřeni zaměstnanci, kterým jejich práce umožňuje pracovat z domova. Ta má mnoho výhod, zaměstnanci nemusí vstávat tak brzy, celý den mohou pracovat v pyžamu a dělat si pauzy, jak se jim zachce. Ovšem práce z domova má také mnoho nevýhod, mezi něž patří například porady, které se v době karantény pořádají přes internet. Mnoho zaměstnanců má problém si na takovou formu porad zvyknout. Jaká úskalí nesou porady přes internet, zjistila Jennifer, která se spojila s jedenácti kolegy a zjevně si neuvědomila, že ji všichni vidí.

Vzala totiž notebook a šla na záchod. Její kolegové tak viděli, jak si svléká kalhoty a usedá na mísu. Mnoho z nich vyprsklo smíchy a další si v šoku dávali ruku přes pusu. Video později publikovali na sociální sítě a napsali k němu.: „Ujistěte se, že víte, jestli umíte používat video konference, když pracujete z domova.“ Video se rychle začalo šířit a jen na facebooku ho vidělo 7 milionů lidí! „Umřel bych, kdyby se to stalo mně,“ napsal k videu jeden z uživatelů.

Podobný trapas zažila i reportérka Jessica Langová, která minulý týden začala pracovat z domova. Jessica využila svou mámu jako kameramana a zrovna představovala svým divákům kuchyň, když zničehonic do místnosti vešel její táta Kevin, který se zrovna oblékal. Jessica posléze video publikovala na sociální síť twitter a připsala: „Pracuj z domova, tvrdili, bude to v pohodě, tvrdili.“ Video již vidělo přes půl milionu lidí.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa