Dovolená v rakouských Alpách, ideální místo po celý rok.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Rakousko a především rakouské Alpy jsou známé svou typickou přátelskostí a pohostinností. Nejvíce lidé navštěvují střediska jako Zillertal, Stubaital, Zell am See nebo Schladming-Dachstein, které jsou známé spíše jako lyžařská střediska. To je ovšem chyba, protože tato místa a mnohá další, méně známá, např. tyrolské údolí Wildschönau, stojí za to navštívit i v létě. Pokocháte se zde nádhernou přírodní scenérií a svou kondici můžete utužit díky velmi dobře značeným turistickým, lezeckým, naučným či cyklistickým stezkám různých stupňů obtížnosti.

Pokud s dovolenou v Alpách váháte kvůli tomu, že se chcete na dovolené i koupat, tak nemusíte. Ideální je navštívit oblast Korutan v jižním Rakousku, která je proslulá nejen svými krásnými horami, ale především průzračnými jezery s teplou vodou. V podstatě si užijete dovolenou u moře, akorát vás nebude štípat a obtěžovat slaná voda. Korutany jsou tedy ideálním místem pro strávení aktivní dovolené, kdy si můžete výlety po horách zpestřit koupáním v křišťálově čistých sladkých vodách.

Širokou nabídku ubytování od malých útulných gasthofů až po komfortní hotely s bohatou nabídkou aktivit pro hosty naleznete ZDE!

Slovinsko, země malebných jezer.

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Tradičně se jezdí na dovolenou do rakouských Alp, ale rozhodně nic nezkazíte, když vyzkoušíte i velmi dobře dostupné a neméně krásné Slovinsko. Nejen, že jej můžete navštívit během své cesty na dovolenou do Chorvatska, ale s klidným svědomím si dovolenou užijete i u některého ze slovinských jezer. Ať už to bude Bled nebo Bohin, nezapomeňte se podívat i do největšího chráněného území v celých Alpách, Triglavského národního parku.

Ubytování ve slovinském vnitrozemí nabízíme ZDE!

Netradiční letní dovolená v Německu

Autor: ITS BILLA TRAVEL

Většina z nás si moc dobře neumí představit, že by trávila letní dovolenou v Německu. Je to ale škoda, protože německá část Alp rozhodně stojí za návštěvu. Naleznete zde nádherné hory s cyklotrasami a turistickými stezkami, skvělé podmínky pro cykloturistiku, možnosti koupání v čistých jezerech, ale i mnoho možností zábavy, jako jsou různé atrakce či zábavní parky. Samozřejmostí jsou skvělé služby, příznačné pro německou pečlivost a vstřícnost.

Možnosti ubytování v Německu nejen v Alpách ZDE!

Více informací naleznete na http://www.itsbilla.cz/