Před více než deseti lety zasáhla celý svět zpráva o náhlé, tragické smrti slavné pěnice. Whitney Houstonová se utopila po použití drog ve vaně. Nešťastný konec pro tak neskutečně talentovanou ženu... K látkám, na které si vytvořila závislost, ji přivedl její bývalý manžel, americký R&B zpěvák Bobby Brown (53). A i když se k ní choval velmi hrubě a násilně, milovala ho. Nejednou o něm prohlásila, že to hlavně on byl její drogou...

A jejich bývalý domov, kde spolu bydleli a prožívali menší či větší krize, které pak společně tišili drogami, je na prodej. Nachází se v Alpharetta ve státě Georgia a případné zájemce přijde na 1,9 milionu dolarů (46,2 miliony českých korun). Kromě toho, že v této krásné nemovitosti spolu Whitney a Bobby kdysi žili, se zde v roce 2005 také natáčela reality show Bobbyho Browna.

Video
Video se připravuje ...

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston Videohub

Někdejší partneři, z jejichž lásky vzešla dcera Bobbi Kristina (†22, mimochodem také utonula), si užívali na obytné ploše 7 734 čtverečních stop, kde bylo 5 ložnic a 6 koupelen. Kromě toho měli k dispozici také třeba hernu s kulečníkem, mediální místnost, prosvětlenou jídelnu, velkou knihovnu, soukromou posilovnu, venkovní bar, terasu s grilem a samozřejmě i bazén.

Whitney toto místo původně koupila v roce 2003 za 1,38 milionu dolarů (33,6 milionů korun), jeho cena však z pochopitelných důvodů během let vzrostla.

Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda to za částku, kterou realitní kancelář požaduje, doopravdy stojí. Milovníky Whitney však musíme zklamat: nic z toho, co by připomínalo její život, zde už nezůstalo...

Fotogalerie
55 fotografií