Hollywoodská kráska Kaley Cuocová, která se proslavila rolí Penny v sitcomu Teorie velkého třesku, se na první pohled zamilovala do ultramoderního domu herce Taylora Lautnera. Představitel vlkodlaka Jacoba ze Stmívání dal dům do prodeje počátkem března. Částka, o kterou si za něj řekl, rozhodně nebyla malá – požadoval rovných 5 milionů dolarů (118,4 milionu korun). Sídlo přitom zakoupil v roce 2020 coby nově postavenou vilku a přišla jej na 3,8 milionu dolarů (90 milionů korun). Na prodeji tedy chtěl vydělat 28,4 milionu korun.

Přilepší si však ještě víc. Vilu v podhůří Agoura Hills, asi 70 kilometrů západně od centra Los Angeles, chtěla Cuocová tak moc, že se rozhodla herci zaplatit sumu mnohem vyšší, než jakou požadoval – dala mu 5,25 milionu dolarů (tedy 124,4 milionu korun). Její rozhodování jistě ovlivnil i fakt, že se dechberoucí sídlo nachází 40 kilometrů východně od jejího rodného města Camarillo, a tak bude blízko svým rodičům. Proto neváhala a všechny potenciální zájemce přeplatila. Lauther tak dostal o čtvrt milionu dolarů více, než kolik původně chtěl, a díky výhodnému prodeji se ocitl v plusu o 35 milionů a 900 tisíc korun!

VIDEO: Pravda o Stmívání: Video, dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky

Video
Video se připravuje ...

Pravda o Stmívání: Video, dokazující, že jde o dílo slaboduché autorky. youtube.com/screenjunkies

Nikdo se nejspíš nediví, že měla Cuocová o koupi takový zájem. Stavení je značně působivé. Bílá a dřevem zvýrazněná struktura, schovaná za příjezdovou cestou, na téměř devítiakrovém pozemku v malé uzavřené komunitě obklopené drsnými horami, nabízí pět ložnic a čtyři koupelny rozložené na více než 5600 čtverečních stopách obytného prostoru s betonem a širokými plochami. Mezi hlavní přednosti patří elegantně navržená kuchyně, která je vybavená pravými italskými skříňkami, jídelní ostrůvek se špičkovými nerezovými spotřebiči a působivý obývák, který je oddělen od jídelního prostoru oboustranným krbem.

Hlavní koupelna u hlavní ložnice se může pochlubit lázeňskou i koupací vanou, otevřenou sprchou a dvojitými umyvadly, najdete zde pochopitelně i kancelář nebo bar u jednoho z obrovských oken s působivým výhledem. Venkovní malebný areál je vybaven bazénem a lázněmi, altánkem s televizí a venkovní kuchyní, dvojicí ohnišť, grilem a hřištěm na bocce, což je populární míčová hra, které herec pravděpodobně holdoval. Nicméně podívejte se do naší galerie a posuďte sami, zda tohle bydlení stojí za necelých 125 milionů korun...

Fotogalerie
31 fotografií