Že by rozvádějící se herečka Emma Robertsová našla ideální místečko, kde bude vychovávat svého malého synka Rhodese Roberta (1)? Plavovlasá kráska, která oznámila rozchod s otcem svého dítěte, taktéž hercem Garrettem Hedlundem (37), necelý rok po veselce, dala zpočátku letošního roku do prodeje a (záhy také úspěšně) jejich společný dům v Los Angeles. Mladí manželé, co spolu randili od března 2019, za něj dostali 1,93 milionu dolarů (tedy necelých 42 milionů korun).

Emma, která je už nějakou dobu vídána po boku nového partnera, se ale nebude stěhovat daleko. Nemovitost, která jí teď nově patří, je v losangeleské čtvrti Hollywood Hills. Tato vilka původně patřila herečce Minnie Driverové, známé například z komedie Dobrý Will Hunting či z filmové adaptace muzikálu Fantom opery. Zakoupila ji v roce 2014 za 2,5 milionu dolarů (55 milionů českých korun), zcela přestavěla a vybavila starožitným nábytkem. Částka, jakou nyní chtěla po Robertsové, byla proto o dost vyšší - 3,6 milionů dolarů (necelých 80 milionů korun).

VIDEO: Pes se vyděsí fotografie Julie Roberts

Video
Video se připravuje ...

Pes se vyděsí fotografie Julie Roberts Youtube.com

Za ty peníze ale rozhodně stojí - vila šla totiž do prodeje jako kompletně zařízená. Na pozemku o rozloze půl akru je jak „hlavní“ dům, tak i menší domek pro hosty či pro služebnictvo včetně veškerého příslušenství. V usedlosti, v níž bude půvabná neteř Julie Robertsové žít, jsou 3 ložnice a dvě a půl koupelny, zdi se honosí zajímavými vzorovanými tapetami a všechny pokoje mají vysoké stropy. Ve formálním obývacím pokoji je krb, vestavěné knihovny a arkýřové okno s působivým výhledem do zahrady. 

Dominantou zrekonstruované kuchyně je prosluněný snídaňový koutek s vestavěnou lavicí, zatímco neformální rodinný prostor s francouzskými dveřmi je ideální pro setkání uvnitř i venku. K romantické ložnici s velkou šatnou a francouzskými dveřmi vedoucími na dvorek patří také luxusní vana se sprchovým koutem a vanou s benátským zrcadlem, a na dvorku připomínajícím oázu je bazén ve stylu laguny a lázně s altánem. Pokochejte se vším tím do očí bijícím luxusem v naší galerii...

Fotogalerie
52 fotografií