Soukromě střežená čtvrť, která je diskrétně zasazena do skryté rokle v horním toku Coldwater Canyonu v Beverly Hills, je již dlouho oblíbeným místem pro bydlení různých celebrit. Vilku zde má například herečky Jennifer Lawrenceová (31), herečka Nicole Kidmanová (54) s manželem, hudebníkem Keithem Urbanem (54), či třeba herečka Penelope Cruzová (47), co zde bydlí s Javierem Bardemem (53). A zpěvačka Adele (33) tu vlastní ne jeden, ale rovnou tři domy. Jedna z nejslavnějších čtvrtí Los Angeles plná významných osobností šoubyznysu bude mít brzy o dva ze svých hvězdných obyvatel méně.

Katheryn Elizabeth Hudsonová, známější pod uměleckým jménem Katy Perry, totiž prodává svou usedlost na této adrese za dechberoucích 19,5 milionu dolarů (430,5 milionů korun). Na prodeji by interpretka hitů Dark Horse, Roar či Daisies ráda vydělala - před pěti lety, nedlouho poté, co začala randit s hollywoodským fešákem Orlandem Bloomem, známým z filmových trilogií Pán prstenů a Hobit, si tuhle vilu totiž pořídila za necelých 18 milionů dolarů. Po prodeji by se tedy ocitla v plusu o více než 33 milionů korun. Přestože to zní jako skutečně závratná částka, pro zpěvačku to je sumička téměř zanedbatelná. 

VIDEO: Katy Perry na Met Gala v New Yorku

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na Met Gala v New Yorku Profimedia

Coby porotkyně pěvecké soutěže Americal Idol má totiž plat 25 milionů dolarů (552 milionů korun) za rok. Letos "porotcuje" již čtvrtým rokem. A za nedávnou koncertní šňůru v Las Vegas, kdy odzpívala 32 vystoupení, jí přistálo na konto 168 milionům dolarů (3 miliardy a 700 milionů korun). Po zásnubách s Bloomem navíc koupili pozemek o rozloze více než devět akrů v přímořské komunitě Montecito, kousek od Katyina rodného města Santa Barbara, kde si nechali postavit vilu za 14,2 milionu dolarů (necelých 314 milionů korun). I to je asi důvod, proč již nepotřebuje udržovat více nemovitostí.

Přestože za tohle stavení nechce málo, rozhodně stojí za to. Vila porostlá vinnou révou v evropském stylu, s dlouhou příjezdovou cestou skrytou za masivními branami, obklopená zelení, stojí uprostřed „lesa“ a má asi 5 500 čtverečních stop. Mezi hlavní zajímavosti patří foyer se střešním oknem, obývací pokoj s nádherným výhledem na pozemek, anebo útulná kuchyně s ostrůvkem ve tvaru písmene T. Nechybí zde ani domácí tělocvična vybavená nejrůznějšími stroji k tužení těla, sauna, venkovní posezení vhodné pro rodinné grilovačky a pochopitelně ani veliký bazén. Mrkněte do galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
51 fotografií